islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5981
EURO
34,6650
ALTIN
2.524,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Anlayana, Lgbt’liler Hakkında Kısa Bir Yazı

Anlayana, Lgbt’liler Hakkında Kısa Bir Yazı
23 Temmuz 2019 11:34
A+
A-

Adama “Lut kavmi” diyecek oluyorsunuz, sözünüzü kesiyor ve “Özgürlük” diyor. Konunun önemine binaen “Lut kavminin helak olmasının sebebi…….” Derken, sözünüzü yine kesiyor ve “Hangi devirde yaşıyoruz, herkes istediği gibi yaşasın” diyor.
                                    ***                                                                                                 Bir kahvehanede (kıraathane) oturuyor, az önce namazdan çıkmış hacı amcalar ile bu konunun vahameti noktasında sohbet etmek, torunlarının ve çocuklarının böyle bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarına vurgu yapmak istiyorsunuz ama “Bu hafta pazarda patates çok pahalıydı” serzenişiyle karşılıyorsunuz.

                                     ***

Biraz daha bu işlerden anladığını zannettiğiniz insanların bulunduğu bir ortamda konuyu açmak, büyük bir tehlikenin kapımızda olduğunu söylemek istiyorsunuz, “İstanbul sözleşmesi” cevabını alıyorsunuz. Biraz daha konunun vahametine değinmek istiyorsunuz, hiç alakası olmadığı halde “Medeniyet” deniliyor. Sizde bir anda “Medeniyet dediğin tek kişi kalmış canavar” diye haykırmak istiyorsunuz, bütün insanlığın yüzüne…

Medeniyetin tanımını bile yapamayacak cühelalar, LGBT’lileri “medeni” kavramına bağlayacak kadar medeniyetsizlik örneği gösteriyorlar.

                                     ***

Haydi, o zaman,  bizde herkesin anlayacağı bir dil ile konuşalım! Sen Hacı amca ve Hacı teyze! Sen çalışıp eve ekmek getirmekle her şeyi hallettiğini zanneden anne ve baba! Torunun Ahmet ve ya Mehmet sana gelse ve “Dede, biz Ali ve ya Veli ile anlaştık, evleneceğiz ve Hollanda’ya yerleşeceğiz” der ise, o zaman ne yapacaksın?

LGBT’lilere “Cinsel özgürlük” olarak bakan sevgili gençler!

Babanız bir akşam eve geldi, çok önemli bir şey söyleyeceğim gerekçesiyle sizi masanın etrafında topladı ve:

“Çocuklar! Ben annenizi boşayacağım ve komşumuz Hüseyin amcanızla evleneceğim” derse, ne yapacaksınız?

O zaman da olaya, özgürlük, insan hakları (bu konuda insan hakları kavramının hiç ilgisi yok) medeniyet çerçevesinde bakma gafilliğine düşecek misin? Ne dersiniz?

Bu konuyu, takdir edersiniz ki İslam’da annelerin kutsiyeti birinci derecede olduğu için, kızlarımız, kadınlarımız, dolayısıyla annelerimiz üzerinden örneklendirmek istemiyorum.

Tehlike bu kadar büyük mü? Evet, kıymetli dostlar! Önlemler alınmaz ise tehlike gerçekten çok büyük.

İşin garip tarafı ise böyle bir onursuzluk, bütün dünyada “onur yürüyüşleriyle” destekleniyor.

Selam, saygı ve muhabbetlerimle…

Şaban DOĞAN

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.