islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Batı Emperyalizminin Kara Bağrına

Batı Emperyalizminin Kara Bağrına
30 Nisan 2023 09:00
A+
A-

Ey Batı! Yüzünden perdeni kaldırdın. Aslında kaldıralı çok oldu. Hem de kemalen. Lakin yerli işbirlikçilerinle el elesin. İğrenç yüzün tüm vahşetiyle göründü. Sorarım sana en Batı! Hala kendini medeni görüyor musun? Ürettiğin bütün değerleri bir bir tükettin, hala hukuktan hakdan bahsedebiliyor musun? Irak, Suriye, Filistin, Afganistan, Bosna, Çeçenistan ve daha adını sayamayacağımız nice yerlerde yaptığın vahşetlerin hesabını verebilecek misin? Oysa özgürlük, insan hakları, eşitlik, hukuk, adalet diyen den değil miydin? Tabi… Biz biliyoruz, bütün bu bahsettiklerin senin kendin için değerliydi.

Yaptıklarını görüyor musun ey Batı! Soruyorum sana tek dişi kalmış canavar, yırtıcı pençeli, çirkin suratlı… Dünyada kendinizden başka yırtıcı vahşi hayvanlar düşünebiliyor musunuz? Vakur ümmetime yaptıklarınızı hiç insanca akledebiliyor musunuz? Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de analarımızı, babalarımızı, kardeşlerimizi, evlatlarımızı, neslimizi parçalıyorsun! Parçala, hiç durma! Durmadan mazlum kanı iç, kalplerini çıkar, kundaktaki bebeklerimizi kıtalararası füzelerinle bombala, helak et.

Lakin sakın sonunu unutma! Akıbet bir gün olur, kilisenin çanını senin boynuna takarız! İnşallah senin de elbet bir gün çöküşünü bir ilan ederiz.

Zavallı vakur ümmetim! Sende insanlık ve erdem haydutlarının hakaretlerine maruz kaldın ya… Lakin sakın ümidini yitirme. Çünkü senin mazin bu tür haydutları alaşağı etmekle geçti.

 Ey Batı! Şurasını iyi bilmelisin ki! Senin aşağılık hırsın hiçbir vakit Müslümanların imanı karşısında duramayacaktır. Zira sen aşağılık bit hırs müfterisi, biz ise iman sahibiyiz.

Ey Batı! Sen kıymetsiz hasis, aşağılık emellerin sahibisin. Biz yüce, azim bir vakara ve merhamete sahibiz. Sen inatçı bir zalim ve geçmiş atalarının peşinden koşan aşağılık, çirkin huylu bir yapısın. Biz ise, İslam’ın tabileriyiz, kitabın varisleri, Allah için var olanların peşinden gidenleriz.

Müslümanların parça parça olması sakın seni ümitlendirmesin. Cümlesinin aslında yekvücut olduğunu göreceğin günler yakındır. Tarihte buna şahit olduğun dönemlerde çoktur. En iyi yine sen bilirsin.

Ey Batı! Unutma! Bugün yaptığın mezalim, senin boynuna bir gün geçecektir. Yaktığın canlar, parçaladığın bedenler, yıktığın virane ettiğin haneler, yurdundan sürdüğün biçareler gün gelecek senden bunun hesabını soracaktır.

Vakur Ümmetim! Karagözlü çaresiz kardeşlerim! Masum neslim, sorumsuz alimlerim, parçalanmış bedenim! İkiyüzlü politikacılar! Hem camiye hem kiliseye mum yakanlar! Ümmetime bunca acıyı yaşatanlarla el ele reklam yapanlar! Masum bedenleri katleden zalimin kan damlayan ellerini sıkanlar! Ümmetimin arasına her türlü fitne-fücuru sokanlar! Sizin akşamını olacak bir gün!

Vakur Ümmetim! Parçalanmış birliğim! Sorumluluğunu unutmuş kardeşlerim! Din-i Mübin bizi yeniden diriltmeyi bekliyor. Yapmamız gereken aslımıza dönmektir. Sen kendine gelmezsen, bütün zalimler hep senden bir şeyler almaya devam edecektir. Zalimlerin korkusu da senin kendine gelmen, dinine dönmendir. Dinine dönenlere, dinin sahibi Allah nusretini gönderecektir.

Ey Batı! Yaptığın mezalime hiç ara verme! Filistin’i, Suriye’yi, Bingazi’yi, Afganistan’ı, Çeçenistan’ı ve daha onlarca yüzlerce yeri durmadan bombala! Yaktığın her can, viran ettiği her hane, yurdundan sürdüğün her kişi, senin makus mezarını kazıyor! Unutma! Aklından da çıkarma! Katlettiklerinin arkasından gelenler, ellerinde kazma kürek, seni yaptığın tüm mezaliminle birlikte gömmek için yetişiyor!  Ey Batı! Durma hadi gel! Nereye kadar gelebiliyorsan gel! Hangimizi öldürmeye, katletmeye, yurdumuzdan sürmeye gücün yetebiliyorsa devam et! Biz biliyoruz! Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır. Kader demiyoruz! Kaderin üstünde de bir kader vardır!

Yakup DÖĞER

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.