islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5993
EURO
34,8293
ALTIN
2.495,94
BIST
9.463,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bodrumcuların Konser Sefilliği

Bodrumcuların Konser Sefilliği
11 Ağustos 2019 12:36
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde verilen bir konser ve buna katılan kesimin akla aykırı harcamaları potansiyel tehlikeyi göstermektedir

Jennifer Lopez ya da genelde kullanılan kısa adıyla J-Lo, Latin kökenli bir Amerikalı şarkıcı. Gençliğinde poposuyla meşhur sanatçı başarısız bir kaç filmde de oynadı. 2000li yıllarda ünlenip zamanımızda şöhreti azalmakta olan şarkıcının felaketlerle, acılarla, ekonomik saldırıyla cedelleşen ülkemizle ne ilgisi olabilir diye düşünebilirsiniz.

Ancak bütün bunlar, ergenlik dönemi hayalleri J-Lo’ya bir nebze yaklaşmayı uman Bodrumcu zengin çocuklarının bilet başına 7.000 lira, yanına kız arkadaşı da dahil olursa 14.000 TL vermesini engellemedi.   Hatta eski ergenlerle ayakta izleyemeyecek kadar asil iş adamlarımız yazıyla üç yüz bin sayıyla 300.000 TL ödeyip özel localarda bu müthiş sanat gösterisini izlediler. Kariyerinin sonundaki bir kadın şarkıcının Beyaz Türklerden gecede 100 milyona yakın para toplamasını ayıplayamayız. Hem de İzmir marşı bile icra etmeden.

Fakat Türkiye’de yaşayan, en fazla iki kuşak öncesi tek göz oda köy evinden gelen, babasının bürokratlara siyasilere rüşvetleriyle zenginleşen, bütünüyle zihnen satılmış, kültürsüz, kendi halkına nefretle bakan, sadece barışta değil savaşta da düşmana hizmet etmesi kesin olan bu sözde elitlerin, birbirlerine hava atmak için kıdemli bir mühendisin maaşı ile bir yabancı lüks oto arasında parayı tek gecede yabancı efendilerine, daha doğrusu onların müşterek bir eğlendiricisine saçıp savurması dikkat çekicidir. 

Bunlar sadece Müslümanlıklarını ve Türklüklerini değil sağduyularını, temel insan aklı özelliklerini de yitirmişlerdir. O kadar kolay para kazanmaktadırlar ki yedi bin üç yüz bin farketmez, bir Bodrum gecesinde harcayıverirler.

Bunlar, bizlerin Türk ve Müslüman düşmanları  imal eden bozuk eğitim öğretim sistemimizin ürünüdürler. Bunlar faizci dünya düzeninin evlatlarıdır. Bunlara artık hiçbir şey emanet edilmez. Bunların liyajati olmaz. 

Kendimizi kandırmayalım. Savaş, terör, iktisadi taaruz altında bir ülkede yabancılara bir gecede bir işçinin yaşam boyu kazanımını savuran insanlar, gelecekte mücahit çocuklarımızın yerlerini düşmana gösteren ya da onları koyunlarında eğlendiren işbirlikçi hainlere dönüşebilir. Bir batılı stratejik müttefiğimizle Türkiye arasındaki çatışmada bunlar kimin tarafında olacak sanıyoruz?

Süleyman Nazif KALAYCI

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.