islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5330
EURO
34,8194
ALTIN
2.434,89
BIST
9.726,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Hedef Dünya Savaşı Değil Türkiye

Hedef Dünya Savaşı Değil Türkiye
13 Nisan 2018 13:42
A+
A-

Suriye etrafında hızlı gelişen 3. Dünya Savaşı tehlikesi Türkiye’nin Ortadoğu Komünist İmparatorluğu planını bozmasına cevap niteliğinde bir tezgahtır.

İngiltere başta olmak üzere Amerika, Israil ve Avrupa ûlkeleri, PKK üzerinden Orta Doğu’da Türkiye’nin iç bölgelerinden Hicaz’a ve İran’a dev bir ateist kan imparatorluğu kurmaya karar vereli çok oldu. Bu sayede hem bölgenin kaynaklarını yeni yüzyılda yeni nesil yöntemlerle sömürmeye devam edecek hem de İslamiyeti akılları sıra kökünden yok edecekler.

Ancak bu plan Afrin’de bozuldu. Zeytin Dalı bizim hayat memat operasyonumuzdu ve beklentilerinin tam aksine olağanüstü başarılı oldu. Kendi elemanları Fettoş Emre Uslu twit atmıştı: “Türkler Afrin’e girsin etek giyip oynayacağım.” Tabii zaten iğrenti duyduğumuz bu kişilerin cinsi pisliklerini dışavurmaları daha da iğrenç olur ama bu laflar, efendilerinin ne düşündüğünü ortaya koyuyor.

Afrin, PKK’nın Akdeniz koridorunuşimdilik ortadan kaldırdı. Daha da önemlisi Türkiye İran ve Rusya’yla yaptığı üçlü zirvede PKK’nın ve onun destekçilerinin Suriye ve Irak petrollerini denetlemesinin de önüne geçti. Planları embriyonik komünist imparatorluğun halen denetlediği Deyrizor ve KDP’ye bir darbeyle denetimi altına alacağı Kerkük petrollerini Akdeniz’e akıtmasıydı. Bu giderek zorlaşıyor.

Bunun sonucunda manevra hepsinin akıl hocası İngiltere’dengeldi. Öncelikle bir haftada eski bir İngiliz GRU casusuna sözde kimyasal saldırıyla Soğuk Savaş çıkardılar. Denetimleri altındaki bütün derin devletlerden Üçlü zirve biter bitmez Moskova’ya soğuk savaş kararı çıkardılar.

Bunun hemen ardından Doğu Guta’da kimyasal saldırıoldu. Esad rejiminin bu tür saldırılardan çekinmeyeceğini biliyoruz. Ancak Esad’ın kendisi için herşey yolunda giderken, Deyrizor petrolleri geri verilecekken, Türkiye’yle işbirliğini bozacak akılsızca bir hamle yapması eşyanın tabiatına aykırı. Dahası bu saldırıdan hemen önce Fransız özel operasyon birliklerinin bölgede konuşlanması ve bunların şimdi delil bulduk raporları da olayların doğal seyrine aykırı.

Bunların ardından alelacele Amerika, İngiltere ve Fransa’nın işgal ve bombardıman kararı, Amerika’nın iki tam filo yollaması, İngiliz Kıbrıs üslerinin tam teyakkuza geçmesi de bu senaryonun parçası.

Plan sanki bizimle ilgisizmiş gibi durmasına rağmen tamamen bizimle ilgili. Öncelikle FETÖ hançerine rağmen TSK’nın başarıları, PKK’da panik başlaması, Türkiye’de PKK etkisinin azalması, Kuzey Irak’ta adımların karışması ve Deyrizor hazırlıklarına kuvvetli bir cevap verilmesi gerekiyordu. Bunu da yaparken eşzamanlı olarak Türkiye’ye ekonomik operasyon da başlatıldı. İran ve Rusya’da da operasyonlar beklenebilir.

Erbakan uzun yıllar önce Suriye’ye Batı müdahalesi olursa, hedefin aslında Türkiye olduğunu anlatmıştı. Suriye’nin gerçekten de Türkiye demek olduğunu maceracı eski başbakanımıza rağmen artık anladık.

İngiltere merkezli dünya finans elitleri şimdi de 3. Dünya Savaşı tehditleriyle bozulan PKK imparatorluğu planlarını yeniden rayına sokma çabasında.

Bu, eğer direnirsek çökecek zayıf şeytani bir plandır.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.