islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5704
EURO
34,9776
ALTIN
2.421,86
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Misyoner İlahiyatçı Hocalar

Misyoner İlahiyatçı Hocalar

Şu sıralarda İslâma zarar verenleri bir sıralayalım: Müslüman olmaktan utanan TAKKELİ LİBOŞ Modernistler, Siyonistler, ateistler, Hristiyan Misyonerleri, küresel fitne, DAEŞ vs ve (daha uzatmamak için dikkatli okuyun ve yanlış anlaşılmasın, İLAHİYATÇI OLMAKTAN UTANAN) İLAHİYATÇI GÖRÜNÜMLÜ, İLAHİYATÇI HOCA KILIKLI MİSYONERLERDİR.

Bir kez bunlarda korkunç bir AŞAĞILIK KOMPLEKSİ vardır. Başka bıranşta “hoca olamadın da ola ola İlahiyatta mı hoca olabildin” diye toplumun onları ADAM YERİNE KOYMADIĞI korkusuyla yatıp yatıp kalkarlar. Bu yüzden sanki Fahişelik(afedersiniz) yapıyorlarmış gibi mesleklerini gizlerler. Denemesi hiç zor değil AŞAĞILIK KOMPLEKSLİ olanların tamamı böyle yapar. Bir sorun, bıranşı İSLÂM TARİHİ ise İSLÂM TARİHİ demekten utanır size TARİH der. Ya da bıranşı İSLAM FELSEFESİ ise İSLAM FELSEFESİ demekten utanır FELSEFE der. Ya da DİN SOSYOLOJİSİ ise SOSYOLOJİ der. DİN PSİKOLOJİSİ ise PSİKOLOJİ der.

Bu denli korkak olan İlahiyatçı Misyonerler bir Müslüman gördüğünde ise korkaklığı gider. Müslüman karşısında KAPLANA dönüşür Onu, söylediği Hadisleri, Sünnetleri, müstehapları, Kur’ân’da tanımı yapılan Evliyaullahı kahramanca aşağılar. Seküler-Batıcı kesim karşısındaki KORKAK İLAHİYATÇI MİSYONERDEN eser kalmaz bu misyonerler Müslüman görünce. Sizi aşağılayan bir misyoner İlahiyatçı gördüğünüzde hemen onu sosyetik soytarı, yabancı dil bilen ukala, din düşmanı ateist olduğunuz konusunda ikna ettiğinizde hemen dönüp sizi YALAYACAKTIR. Ama dikkat edin yukarıdakilerden biri olmadığınızı anlarsa anında geri döner, daha büyük hakarete devam eder.

Yapılmak istenen Ruhsuz, kutsalsız bir islam, protestan hatta bir tık ötesi pozitivist-materyalist bir İslam. Melek Bizim bildiğimiz şekilde değilmiş, Melek aslında yokmuş. Bunu da tv vaizlerinden öğrendik. Cin yabancı manasındaymış aslında, Cin diye bir mahlukat yokmuş. Bunu da tv vaizleri ilahıyatçı misyonerler bize ögretti. Taş atan ebabil kuşları yokmuş, o çicek hastalığıymış. 1500 senedir tüm alimler yanlış biliyormuş, yeni öğrendik.

Bir kaç zayıf hadisten yola çıkarak tüm hadis külliyatını itibarsızlaştırdılar, şüpheli hale getirdiler. İnanın “bir hadise göre” demekten korkar hale geldik. Buhari, muslim, farketmez, hepsini itibarsızlaştırdılar. Biri’Allah geleceği bilemez’ der, diğeri’Hz. Adem’in de babası var’ der. Bir diğeri Melek Cin yok der. Kuran bize yeter deyip bin beşyüz yıllık tüm geleneği inkar edenler “kendileri kitap üstüne kitap yazar”.

Kuran bize yeter diyenler, eğer dürüst iseler ASLA BİR SATIR BİLE KİTAP YAZMAMALILAR. ASLA BİR DAKİKA BİLE SOHBET ETMEMELİLER. Kuran bize yeter diyenlere sözümüz: Tarih boyunca İslam nice fitneler gördü. Hepsi de helak oldu. Yaşar Nurinin sonundan ders almadılar anlaşılan. Egosunu başka şekilde tatmin edemeyen İlahiyatçı görünümlü misyonerler: adam yerine konulmanın yolu İslama saldırmak değil ADAM OLMAKTIR. Seküler-Batıcı kesim ADAM YERİNE koyacak diye insan kutsalını satar mı? Ne kadar satarsan sat, onun gözünde İLAHİYATÇISIN. Sana göre bu utançtan ömür boyu kurtuluş yok. Ki İmam Hatipli olmakla yarı İlahiyatçı sayılırım ve bu benim için ŞEREFTİR ELHAMDÜLİLLAH.

İslama saldıran bu ilahıyatçı Misyoner tayfadan Batının Deli, cinsi sapık, intiharcı aydın görünümlü psikopatlarına bir tane eleştiri duyamazsınız. Bu düpedüz AŞAĞILIK KOMPLEKSİ’dir. Bir süre sonra halk bu güruhu YAŞAR NURİ seviyesine indirecektir. Bakın YAŞAR NURİ diyoruz değilmi? İşte hepsi bundan sonra böyle anılacak. Bu millet, cumasızları tasfiye etti. Bir sürü idiler Şimdi kalanlar varsa da yok denecek kadar az onlar da seslerini bile çıkaramazlar Elhamdülillah. Bunlar da yakında tasfiye olacaklar İnşallah.

. Meşru Halife değildir diye tartışma açarak Sultan Hamidi düşürmeye çalışan İngilizlerin uşağı olan Abduh, Afgani,Reşit Rıza gibileri ümmet unutmadı. Sizi de bir kenara İslâm Düşmanı misyoner diye yazar unutmaz.

Bunların en nefret ettikleri kişiler Kurânın tanımını yaptığı Evliyaullahtır (Evliya görünümlü soytarıları tabiki kastetmiyorum, onları ben de onaylamıyorum) Dişleri Hacı Bektaşi Veli, Hoca Ahmet Yesevi, Hacı Bayramı Veli gibilere geçmediği için onlara ses çıkaramazlar. Gerçi böyle diyorum ama Hz Mevlana’ya dil uzatarak onu Eşcinsellikle suçlarlar ama Eşcinsel olup AİDS’ten ölen Focoault’a ağızlarını açıp bir kelime edemezler. Neden çünkü Hz Mevlana Müslümandır. Fuko ise Batılı ona gıkları çıkmaz.

Müslüman gördükleri zaman hiç keyif almazlar. Çünkü bulunduğu ortama gelen Müslüman o ortama İslamı, dolayısıyla onların nefret ettiği İlahiyatçı kimliklerini hatırlatacaktır Bu yüzden İlahiyatçı kimliklerini bulunduğu ortama hatırlatacak Müslüman bir yana İslami her konudan nefret ederler Açıldıysa kapamaya çalışırlar. Birbirlerini İLAHİYATÇI diye aşağılarlar, yine kendi gibi İLAHİYATÇILAR yine kendilerine sende İLAHİYATÇISIN dediğinde onlara İLAHİYATÇI olmadığını delilleri ile anlatmaya çalışırlar. Bir defasında bir İLAHİYATÇI, diğerini İLAHİYATÇI olmakla itham ederken, o kişinin kendisine suçlama yapan o kişiye mezun olduğu İLAHİYAT FAKÜLTESİNDE 4 YIL BULUNDUM sadece diyerek İLAHİYATÇI olmadığını söylediğini duyunca şok olmuştum

İslam dünyasında üç ana itikat vardır. İbni Teymiye, İbni Rüşt ve Gazali. Türklerin İtikadi anlamda ilham aldığı kaynak Müslüman olmalarından bu yana 1000 yıldır Gazali’den gelen İrfandır. Birçok alanda Şirke düşmüş, İbni Sinalar, İbni Rüştler, Farabiler bize kaynak olamazlar. Fakat bu ilahiyatçı misyonerler Büyük Selçuklu Döneminde Nizamiye ÜniversiteLERİ ile Türklerin Medeniyetlerinin güçlenmesinde büyük desteği olan Gazali yerine Endülüs İslâm Devletlerinin yıkılışına sebebiyet veren Farabi, İbn Rüşt gibileri İslâm Dünyasına ve Türkiye’ye dayattılar.

Böylece de İlayı kelimetullah, Nizamı Alem vs gibi ağırlıklı olarak Kur’ân ve Sünnet ile uyumlu Sünni-Tasavvufi gelenekten beslenen Alperen kültürüne zarar verdiler. Gazali karşıtlığı ya da Gazali’nin unutturulmaya çalışılması ile 1000 yıllk İslami geleneği tartışmaya açtılar. Halbuki, Geleneğe karşı çıkmak diye birşey olamaz. Geleneği kaldırdınız mı yerine gelen yine bir gelenektir, fakat bu kez başka bir gelenektir. Bu misyoner İlahiyatçılar şirk diye İSLÂM GELENEĞİNİ kaldırıp Batının SAPIK GELENEKLERİNİ İSLÂM DÜNYASINA YERLEŞTİRDİLER.

Düşünün lütfen hangisi olursa olsun, geleneği kaldırabilir misiniz? Geleneği ancak Peygamberler kaldırırlar. Geleneği kaldırmak demek “o zamana kadarki düşünce birikimini de kaldırmak” demektir. Ama bunların hedefi de budur(ancak hepsi bunu kasten yapar diyemem. Bu nedenle bu misyoner İlahiyatçların bir kısmı kasten yapmaz ama alet olur) İslam geleneğini Sünneti, Hadisi tartışmaya açarak, Müstehap, caiz, takva gibi kavramları alaya almak suretiyle İslam Geleneğini kaldırıp yerine Sapık Batıl geleneği yerleştirirler.

Bugün hadis ve sünneti tartışmaya açanların(masum vaaz dinleyenleri kastetmiyorum) asıl hedefi amellerdir. Yarın ilk hedef olarak 5 vakitten 3 vakite indirdikleri namaza dua deyip, “dua etmek illa şekille olmaz diyerek” namazı kaldıracaklardır.

Bu İlahiyatçı Misyonerlerin bir amacı da tuttu ne yazıkki. Hadisleri o kadar tartışmaya açtılar ki en sağlam hadislere( zayıf türden ve hatta yalan hadis elbette vardır ve büyük muhaddisler bunları çözmüştür) bile güçlükle inanır hale geldik. Bu şekilde “BİZ HADİSLERE DEĞİL YALAN OLANLARINA KARŞIYIZ diye diye Hadisi İslâm Dünyasından kaldırıp İslam’ı, Pratiği, yaşanmış örnekleri olmayan dine çevirmeye çalışmaktadırlar.

Açıkça, BİZ HADİSE KARŞIYIZ DEMELERİNİ mi bekliyoruz yoksa. Hiç beklemeyelim, bunu yapmazlar. Kuranı Kerimde bunlar çok iyi tanımlanır:

BAKARA-11: Kendilerine:’Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın’ dendiği zaman,’Bizler sadece ıslah edicileriz’ derler.

Bu misyonerler de hadisi, yıkarak ıslah ediyorlar işte. Bunların ıslah hareketi de bu. Bu tipler Gayr-ı Müslimi müslüman yapmaya uğraşmazlar. Onlara Arabesk gelir bu gayretler. Güya İslamiyetteki sözüm ona hurafeleri anlatırlar. Ancak tamamı hurafe olan incil, tevrat zebur Yahudilik ve Hristiyanlık aleyhinde İslama saldırdıkları gibi asla bir kelime konuşmazlar. Sıkar biraz, ödleri patlar. Tabiki konuşmasınlar, kimse kimsenin dinine kimse hakaret etmesin ama bunlar sadece İslâma ve Müslümana saldırırlar. Bu sözüm ona kuran bize yetercilerin tek cihadı 1000 yıllık geleneğimiz olan Kur’ân ve Sünnet bağlısı sünni ve tasavvufi zenginliğimizdir.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.