islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5160
EURO
34,8257
ALTIN
2.426,37
BIST
9.689,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Örtülü İslâm Karşıtı Medyamızda F. Altaylı, E. Özkök ve Cübbeli

Örtülü İslâm Karşıtı Medyamızda F. Altaylı, E. Özkök ve Cübbeli
17 Nisan 2018 07:50
A+
A-

Ülkemizde Medyanın büyük çoğunluğu seksüel prodüktör ve hurafecidir. Hemen hemen bütün yazılı medyada gördüğümüz yarıdan fazlası üryan kadın resimleri, fal ve astroloji köşeleri bunun kanıtıdır. Bu kadarla yetinseler sineye çekilebilir ama değil. Yazarlarının bir kısmıyla Medya açıktan, daha çok da örtülü İslâm karşıtıdır. İslâm’ı ve Müslümanları küçültücü her fırsatı ustalıkla kullanırlar.

Cübbeli

Cübbeli denilen kişiyi artık ülkemiz tanıdı. Herkesi Ehl-i Sünnet dışılıkla suçlar ama kendisi hurafeleri ile ünlü olup şirkle yoğruludur. Muhteristir, reklamın her türlüsünü mubah görür. Çıkar için yanmaz kefen de satar. Erkekliği dirilteceği reklamı ile Kur’ân âyetlerini üreme organına dört tertiple okumanın formüllerini veren kitap da yazar. Amaca götüren her araç onun için meşrudur. Arkasına İsmailağa cemaatinin bir kısmını da alarak bağlılarınca efendi hazretleri olarak nitelenen Mahmut Ustaosmanoğlu’nu da alabildiğine sömürür.

Bir bakıma da mazurdur. Lalegül tv’yi yaşatmak kolay mı?

Fatih Altaylı

Hepimizin bildiğini Fatih Altaylı bilmez mi? Uzun yıllar önce kendisinin yönettiği programda yukarıda değinilen erkekliği diriltecek kitap da gündeme getirilmişti.

http://www.sacitaslan.com/ismail-nacar-cubbeli-ahmete-catti-video-5851?isMobile=false

Celal Hoşgör gibi ateistliği ile iftihar eden bir adamla dost olup program yapan Fatih Altaylı’nın Cübbeli ile ortak noktası ne olabilir?

Hal böyle iken Fatih Altaylı niçin Cübbeli ile haftalarca ve her biri saatlerce süren program yapar. Üstelik yer yer kahkahasını da atar. Cübbeli de İslâm’a bühtanla gelenekte yaygın bir şekilde anlatılan Köleliği/Cariyeliği, Recmi ve daha nicelerini savunur durur. Pek çok hocamıza da saldırır. Böylece bilmeyerek de olsa Amerikan patentli İŞİD’e selam durulur?

Peki neden? Bu programlarda Cübbeli’yi dinleyen sağduyulu Habertürk izleyicisi İslâm’a saygı duyar mı? Nefret duymayacağında şüphe yok. Fikri yönden benzeri Prof. Ünvanlı nice İlahiyatçılar da varken neden Cübbeli? Sorulunca “reyting yapma amacı” deniyor. Cevap buysa felaket. İslâm ‘a aykırılıkla hurafe saçan bir adamla programa çıkmak basın etiğinin neresine sığar? Cevap reyting değilse durum daha da bir felakettir.  İrdelemeyelim, irdelersek altından Mit de, beklenmedik olgular da çıkabilir.

Hulasa yazılı ve görsel Medyada bir dönem için de olsa süreklilik ifade eden hiçbir oluşum tesadüfle açıklanamaz. Cübbeli olayı da böyledir.

Ertuğrul Özkök

Bu yazıyı yazmamıza sebep olan Ertuğrul Özkök’ün yazısı oldu. Ertuğrul bey bütün Türkiye’nin bildiği adı geçen Kitabın varlığını Oda Tv’nin haberinden öğrenmişmiş. Bu arada Oda tv’nin Cübbeli ile ilgili  haberlerinin arkasının bir türlü kesilmemesini örtülü İslâm karşıtlığı ile değilse ne ile izah edelim.

Özkökün Yazısı Şöyle…

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ertugrul-ozkok/ne-olacak-bu-cubbelinin-seyine-olan-duskunlugu-40803411

“Suriye savaşı falan kapıda…

Diyeceksiniz ki böyle bir günde bu “şeyle” uğraşılır mı…Uğraşan ben değilim… Günümüzün en büyük fetva stand-up’çısı Cübbeli Ahmet Hoca…

Odatv’de okudum…“Şifa Ayetleri” isimli bir kitap yazmış…İçinde öyle bir bölüm var ki…Hadi kendinizi benim yerime koyun ve üzerine iki kelime etmeyin…Vallahi tutamazsınız kendinizi, ikinci dakikanın sonunda ha babam konuşmaya başlarsınız…

Çünkü konu şu:

“Erkek cinsel organına okunacak ayetler…”

Yazı böylece devam edip gidiyor.

Şimdi soralım. Ertuğrul bey  çok çok eskimiş bir haberi gülüp geçebilecek iken yüzbinlerce okuyucunun gündemine niçin taşır? Maksad Cübbeli’yi daha bir ünlendirmek ve kitabını daha çok sattırmak mı? Yoksa Müslümanların ünlü tarikatçisi bu olursa gerisini siz düşünün mesajını vererek örtülü bir İslâm karşıtlığı yapmak mı?

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.