islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5881
EURO
34,7593
ALTIN
2.507,05
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ümit Özdağ’a Suriyeli Esnafa Gösterdiği Irkçılıktan Dolayı Tepki Yağdı?

Ümit Özdağ’a Suriyeli Esnafa Gösterdiği Irkçılıktan Dolayı Tepki Yağdı?
28 Aralık 2021 12:21
A+
A-

Suriyeli esnafı aşağılayarak kimlik soran Ümit Özdağ’a tepki yağdı: İyi ki senden bir tane var
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İzmir’de sahibi Suriyeli kökenli olan bir kuyumcuyu hedef gösterdiği videoya tepki yağıyor… Özdağ, paylaştığı videoda kuyumcuya ‘Neden ülkene dönmüyorsun? Ne zaman Türkiye’ye geldin? Vergi belgeni uzatır mısın? Vatandaşlık kartını gösterir misin?’ gibi sorular yönelterek aşağılıyor. Ümit Özdağ’ın provokatif hareketine Twitter’da binlerce yorum yapıldı .

afer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir’de sahibi Suriyeli kökenli olan bir kuyumcuya girdi. Özdağ, kuyumcuya ‘Neden ülkene dönmüyorsun? Ne zaman Türkiye’ye geldin? Vergi belgeni uzatır mısın? Vatandaşlık kartını gösterir misin?’ gibi sorular yönelterek aşağıladı.

“TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ” DİYEREK PAYLAŞTI

Özdağ bu anları Twitter hesabından “7 sene önce Türkiye’ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa’dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir’de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?” mesajıyla paylaştı.

TEPKİ YAĞDI

Suriyeli kuyumcuyu ifadeleriyle aşağılayan, hakkı olmadığı halde kimlik soran Özdağ’a sosyal medyada tepki yağdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.