islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6103
EURO
34,8380
ALTIN
2.502,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

KÜRESEL KİRLİLİK Mİ KÜRESEL ISINMA MI ?..

KÜRESEL KİRLİLİK Mİ KÜRESEL ISINMA MI ?..
https://soundcloud.com/mirathaber/kuresel-kirlilik-mi-kuresel-isinma-mi?si=9c4279cb12464bcca2d732c0ccd95c48

İçinde bulunduğumuz yıllarda, en önde olması gereken konu küresel kirliliktir. Küresel ısınma, hiç değil.. Bir yılda ölenlerin nerede ise yüzde onunun bu kirlilikten kaynaklandığı dünyada, insan eliyle gerçekleşen küresel kirlenmenin hiç değil, sadece küresel ısınmanın ve iklimsel değişikliğin insan kaynaklı olduğuna inanan batı hayranı iklimsel aktivistlerimiz var maalesef. Ve bunlar, içinde bulunduğumuz Pandeminin de, DSÖ yani Dünya Sağlık Örgütü isimli, aslen dünya sağlığını bozmak ve çaresini satmak üzere kurulmuş mafya örgütü ve yardakçıları tarafından kurgulandığını, anlamak istememektedirler…

Kendileri ile tanıştığımız 2006 IPCC Uluslararası iklim toplantılarının katılımcısı olup 2007’de, yani 13 sene önce durumu fark edip, küresel ısınma insan kaynaklı olamaz diyerek o toplantıdan ayrıldıklarında, tehditlerle karşılaşan 16 bilim adamı, “davet ederseniz Türkiye’ye de gelebiliriz” demişlerdi.. Çünkü özetle, o da bir sahte korku senaryosuydu !. Kısaca, yeşil sermayenin satmak istediği AAAA kotlu ürünlerin gerekçeleri idi sunulanlar.. Daha ağır bir tabirle, hepimize yutturulmaya çalışılanlar !.. O günlerden bu yana da, yani 13 yılda 13 ayrı makale yazmış, 4600 kişiyi geçen büyük iletişim gurubumuzla ve siyasi partilerimizle paylaşmıştım..

Genelde, böyle bilgilerin paylaşılması, büyük menfaat şebekelerinin arka yüzünü ifşa ettiğinden ötürü, örneğin WhatsApp Grubumuzda daha önce, 600 kişiyi aşan toplu paylaşım yapabilirken, maalesef yine onlar tarafından, uluslararası ölçekte yasaklanmıştım.. O yüzden, benzer bir sıkıntı yaşamamak için, toplam 73 dakikalık ve üç parçaya bölerek Türkçe altyazılı hale getirdiğimiz videoları, ayrı bir kanala yükledik. Böylece linklerini de paylaşabiliyorum artık.. Aklınızda olsun, toplam 4 GB olduğu için, cep telefonlarınıza ağır gelebilir..

Elbette hepimize dersler taşıyor bu paylaşımlar.. Ama en çok önemsediğim sevgili gençlerimizin, perdelerin arka yüzünü şimdiden görebilmeleri ve bir an önce, geleceğin yönetimine hazırlanmaya başlamalarıdır.. Büyüklerin beceremediklerini sizlere emanet ettiğimin farkındayım sevgili gençler… Çünkü itiraf ediyorum ki artık, geleceğin yegâne şansı, sizlersiniz demiştim 10 Ekim 2020’de.. Yâni, uluslararası iklim anlaşmasına SON İMZAYI ATTIĞINIZ GÜNÜN, tam da bir yıl kadar öncesinde..

Bir yıl geçmeden attığınız imzanın, neyin imzası olduğunu, videoları izlediğinizde idrak edebileceğinizi düşünüyorum.. Ve bu suça, iktidarla işbirliği yaparak bulaştığınızı da anlayabilirseniz, ne mutlu bana diyeceğim !.. Şimdiden ülkemizin utanç tarihinde, iktidarla, en olmayacak bir konuda mutabakat sağlayarak, HEP BİRLİKTE yer aldınız.. Ama maalesef, hiçbirinizi tebrik edemiyorum !..

 

Y. Mimar Çelik Erengezgin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.