islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
47,1648
EURO
53,9432
ALTIN
6.056,88
BIST
13.976,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
31°C
İstanbul
31°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Açık
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
32°C

Motorcular Safları Doldurup Birlikte Namaz Kıldı

Motorcular Safları Doldurup Birlikte Namaz Kıldı
A+
A-

İstanbul’da Anlamlı Buluşma: Motorcular Safları Doldurup Birlikte Namaz Kıldı

Cemaati Az Olan Camide Gönülleri Isıtan Manzara

İstanbul’da bir grup motosiklet tutkunu, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Motorcular, cemaati az olan bir camiyi topluca ziyaret ederek vakit namazını birlikte eda etti. Kısa sürede dolan camide oluşan birlik ve beraberlik tablosu, mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.

Etkinliğe katılan motorcular, amaçlarının yalnızca namaz kılmak olmadığını, aynı zamanda camilerin daha canlı hale gelmesine katkı sunmak istediklerini ifade etti.

“Camilerimizi Hep Birlikte Şenlendirelim”

Etkinliği organize eden grup üyeleri, camilerin sadece cuma günleri değil, her vakitte dolu olmasının önemine dikkat çekti. Özellikle cemaati az olan camilere zaman zaman toplu ziyaretler düzenlemeyi planladıklarını belirten motorcular, farklı mahallelerde de benzer buluşmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Katılımcılar, ibadetin yanı sıra kardeşlik duygusunu güçlendirmek ve toplumda olumlu bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getirdi.


Mahalle Sakinlerinden Destek

Namazın ardından cami avlusunda bir araya gelen motorcular, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşlar, böyle anlamlı ziyaretlerin camilere canlılık kattığını belirterek organizasyondan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Etkinlik, birlik, dayanışma ve manevi değerlerin toplumda yaşatılmasına yönelik örnek bir davranış olarak değerlendirildi. Organizasyonu gerçekleştiren grup, benzer buluşmaların ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini açıkladı.

İslami Haber ”MİRAT” – YouTube

Yorumlar
  1. Sancak dedi ki:

    Bu “ motorcu” tayfası dünyanın her yerinde aynı..bunlar ”konvoy” halinde gezebilmek için hiç bir fırsatı kaçırmazlar..bulamazlarsa kendileri icat eder,konvoy halinde yollara dökülür..sosyal amaçlı bir “aktivite” görüntüsü vererek hem toplum ,hemde devlet nazarında bir sempati ve tolerans sağlamaya çalışırlar..dünyadaki en “asosyal” grup oldukları halde bu konularda çok beceriklidirler