islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3793
EURO
34,6542
ALTIN
2.395,33
BIST
10.057,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

İngiltere’de cami yolunda darpedilen adam, saldırganı affetti

İngiltere’de cami yolunda darpedilen adam, saldırganı affetti
26 Eylül 2017 09:32
A+
A-

İngiltere’de camiye giderken bıçaklı saldırıya uğrayan Nasser Kurdy, saldırganı affetti. Kurdy “Ona karşı kötü bir his beslemiyorum. Ailem de onu affetti” ifadelerini kullandı.

İngiltere’nin Manchester kentinde camiye giderken bıçaklanan Nasser Kurdy, saldırganı affettiğini açıkladı.

Saldırganın kendisini soymaya çalışmadığını, yalnızca camiye gittiği için bir nefret suçuna maruz kaldığını söyleyen Kurdy, pazar günü gerçekleşen olayda boyundan 3 santim içeri giren bıçakla yaralandıktan sonra kendisinin de çalıştığı Wythenshawe Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Ona karşı kötü bir his beslemiyorum. Ailem de onu affetti.

The Times’ın haberine göre, İngiltere’de tehlikeli bir atmosfer olduğunu söyleyen Kurdy, Müslümanlara yönelik nefret saldırılarının arttığını ve daha şiddetli hâle geldiğini belirtti.

Nasser Kurdy, İngiltere’de camiye giderken bıçaklı saldırıya uğramış ve boynundan yaralanmıştı.
Manchester polisi de saldırıyı bir nefret suçu olarak değerlendirdiklerini ve 54 ile 32 yaşlarında iki kişiyi gözaltına aldıklarını açıkladı.

Fakat Kurdy, soruşturma devam ederken saldırganları affettiğini söyledi, “Ona karşı kötü bir his beslemiyorum. Ailem de onu affetti” dedi.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.