islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4276
EURO
34,7383
ALTIN
2.429,77
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Al Takke Ver Külah! Terörist Selo’dan Bay Kemal’e Destek

Al Takke Ver Külah! Terörist Selo’dan Bay Kemal’e Destek
7 Aralık 2021 14:42
A+
A-

Terör tutuklusu Selahattin Demirtaş, kendisi için salıverilmesi yönünde çağrılar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK provokasyonuna sahip çıktı.

Meral Akşener’in idaresindeki İYİ Parti ile beraber olup alçak bebek katili PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile iş tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ucuz şovları ile gündemi meşgul ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu geride bıraktığımız günlerde Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) kapısına dayanarak aklınca provokasyona kalkıştı.

Türkiye siyasetine bir leke daha bulaştıran Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren isim ise şaşırtmadı.

Gezi Kalkışması’nın finansörü Osman Kavala ve HDP’nin terör sevici eski eş Genel Başkanı Selahattin Demitaş için her defasında ‘salıverin’ çağrısında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun TÜİK provokasyonuna terörist Demirtaş destek çıktı.

Cezaevinde “TÜİK baskını!” başlıklı bir yazı kaleme alan terör sevici; milletvekillerinin ‘denetleme’ yetkisinin olduğunu öne sürdü.

“Al takke ver külah” ilişkisi yaşadığı Kılıçdaroğlu’na sahip çıkan Demirtaş şunları öne sürdü:

“Bir iktidar milletvekili herhangi bir kamu kurumuna gittiğinde onu kapıda önünü ilikleyerek karşılayan bürokratlar, bir muhalefet milletvekili gittiğinde kapıyı açmıyorsa ortada ciddi bir zihniyet çarpıklığı ve otoriter devlet var demektir”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.