Gündem

ALİ RIZA DEMİRCAN HOCAMIZIN ÖZDAĞ-SOYLU ARASINDAKİ TARTIŞMAYA YORUMU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT ekranlarında gündeme dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Suriyeli mültecileri konusunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gelen bir soruya sinirlenen Bakan Soylu, sert ifadelere yer vermişti.

SÜLEYMAN SOYLU NE DEDİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ismini duyunca çok sinirlendi. Özdağ’ın iddialarına cevabı hakkındaki soruyu reddeden Soylu, “Adam yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Sormayın, burayı terk ederim” diyerek tepkisini dile getirmişti.

“HAYVANDAN AŞAĞI BİRİDİR”

Soruyu kabul etmeyen Bakan Soylu, “Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaaçık bellidir” diye açıklamalarda bulunmuştu.

“HAYSİYETSİZ ADAM”

Bakan Süleyman Soylu, sözlerini şu şekilde devam ettirmişti: “İtibarımızı onunla bir araya getirir miyiz ya? Haysiyetsiz adam. Ümit Özdağ’ın yaptığı Soros taktiğidir.”

ÜMİT ÖZDAĞ YANIT VERDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Soros’ suçlamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. “Soylu, Özdağ Soros taktikleri uyguluyor demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros’tan değil, Toros’tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi.”  dedi.

“SESSİZ İSTİLA BİR EDEBSİZLİKTİR”

Bakan Soylu, “Sessiz İstila bir edepsizliktir. Bir yalandır ve bunu ortaya koyup bunu sosyal medya üzerinden toplumu tahrik eden ve direkt hükümeti hedef alan saldırı ile karşı karşıyayız. Bot hesaplar ile kamuoyu oluşturmaya çalışılıyor”  dedi.

“ÜMİT ÖZDAĞ’IN YAPTIĞI SOROS TAKTİĞİDİR”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için ağır ifadeler kullanan Soylu, “Ümit Özdağ bu filmi nasıl finanse etmiş. Bu Soros taktiğidir. Bu vatandaşımızı korkutmaya yönelik bir süreci tetiklemeye çalıştılar. Bunların insanlık ile alakası yok. Bunlar için İslam’ın güzel sözleri var. Hayvandan aşağıdır. Böyle tipler. Evet bir problem var. 4 milyon sığınmacı var Türkiye’de. Dünyada en çok sığınmacı olan ülkeyiz. Ama yalan üzerinden değerlendirerek insanları birbirine kırdırıyorlar. Siz insan değilsiniz. Siz insanlık sıfatından çıkmışsınız. Lübnan’da çekilen görüntüler Türkiye’de çekilmiş gibi gösterildi.” şeklinde konuştu.

ÖZDAĞ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA YÜRÜDÜ

Saat 10.40’ta Meclis önüne gelen ve İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen Özdağ, polis engeliyle karşılanmıştı. Orada açıklama yapan Özdağ “Polis arkadaşlarının arkasına saklanma. Ben geliyorum, kapının önüne gel” diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenmişti.

ALİ RIZA DEMİRCAN HOCAMIZIN YORUMU

Bizim bu tartışma konusundaki görüşümüz Ali Rıza Demircan hocamızın aşağı da sunulan videosunda tespit ettiği ölçülerdir. Biz bu ölçüleri sunmakla yetiniyoruz.

”Delilin yoksa ağzını kapatacaksın! Konuşmayacaksın.”

Recent Posts

  • Gündem

Almanya’da Filistin Destekçisi Yasemin Acar’ın Dramı

Almanya'da Filistin Destekçisi Yasemin Acar'ın Dramı: Polisin Şiddeti ve Haksızlık Almanya'nın başkenti Berlin'de, Filistin'e destek…

15 saat ago
  • Gündem

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler Gazze Protestolarında Birleşen Kalpler ABD'deki üniversitelerde, Gazze'deki zulme…

16 saat ago
  • Gündem

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti İnsanlık İçin Birleşen Sesler Washington, ABD - George Washington…

17 saat ago
  • Gündem

İsrailli Bakandan Erdoğan’a Hadsiz Paylaşım

İsrailli Bakandan Erdoğan'a hadsiz paylaşım İsrailli Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karşı Skandal İfadeler Kullandı: Türkiye'den Sert…

18 saat ago
  • Gündem

Lokanta ve Kafeler İçin Yeni KDV Düzenlemesi Resmen Yürürlükte

Lokanta ve kafelere yönelik KDV düzenlemesi, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yürürlüğe girdi. Bu karar sektördeki…

19 saat ago
  • Makale

“BİR SOYKIRIM GÖRDÜM”

Operatör Doktor Taner Kamacı'nın Gazze şahitliği: ‘’Bir soykırım gördüm.'' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adana Gençlik…

19 saat ago