Arnavutköy’de İETT Otobüsü Arızalandı

İstanbul Arnavutköy’de İETT otobüsü arıza yaptığı için yolda kaldı. Yolda kalan İETT otobüsünden dumanlar yükseldi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Son dönemde sık sık arıza nedeniyle ya da yaptıkları kazalarla gündeme gelen İETT otobüslerinin son adresi Arnavutköy oldu.

DUMANLAR ÇIKTI

İstanbul Arnavutköy’de yolda kalan bir İETT otobüsünden dumanlar çıktı. Otobüste yolcu bulunmaması büyük bir facianın önüne geçti.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

O anlar, yolda seyir durumunda olan diğer bir otomobil sürücüsü tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Arnavutköy’de yolda kalan İETT otobüsünden dumanlar yükseldi.

ZEYTİNBURNU’NDA İETT OTOBÜSÜ ARIZA YAPTI

Diğer taraftan, geçtiğimiz gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kamu iştiraki İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Müdürlüğü’ne (İETT) bağlı çalışan otobüslerde yolda kalma, yanma ve arızalanma sorunlarının bir yenisi de Zeytinburnu’nda yaşandı.

Vatandaşı gidecekleri yere götürmek ve seyahati güvenli bir şekilde gerçekleştirmekle görevli olan İETT otobüsü Zeytinburnu’nda yolda kaldı. 10. Yıl Caddesinde kalan otobüs şoförünün yardımına ise yolcular ve durakta bekleyen İstanbullular yetişti. Otobüsü iten yolcular, yolda kalan otobüsü kurtardı.

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

10 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

10 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

11 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago