Gündem

Cinsel Saldırı Suçundan 34 Seneye Kadar Hapsi İsteniyordu! CHP’li Başkan Ender Sevinç Gözaltına Alındı

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca yürütülmekte olan, Kırklareli’nin Vize İlçesine bağlı Kıyıköy Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç hakkında “usulsüzlük” ve “rüşvet” suçlaması ile başlatılan soruşturma kapsamında operasyon gerçekleştirdi. Savcılığın talimatı doğrultusunda harekete geçen Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlediği eş zamanlı operasyonda Sevinç’in de aralarında bulunduğu 13 zanlıyı gözaltına aldı. Güvenlik güçleri, Kıyıköy Belediyesi ile şüphelilerin ev ve araçlarında arama gerçekleştirirken, yapılan aramalarda belediyedeki çok sayıda evrağa incelenmek üzere el konuldu.

İNŞAATI DURDURMAK SENİN NE HADDİNE

CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç’e yöneltilen suçlamalar arasında, belediyede çalışan ve kaçak inşaatları tespit ederek tutanak tutmak isteyen belediye çalışanlarına tutanak tutmamaları için baskı yapma yöneltiliyor. CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç’in belediyede bir dönem mimar olarak çalışan D. S. adlı kişinin kaçak inşaatlarla ilgili tutanak tumak istemesi üzerine, “İnşaatı durdurmak senin ne haddine adamların işini zorlaştıramazsın” diyerek baskı uyguladığı öne sürüldü.

CİNSEL SALDIRI VE TACİZ’DEN 34 YIL HAPSİ İSTENİYORDU

Evli ve iki çocuk babası CHP’li Belediye Başkanı Ender Sevinç’in taciz ve sarkıntılıklarından bunalan 4 mağdur kadının şikayeti üzerine Vize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca başlatılan soruşturma sonucunda, geçtiğimiz haftalarda CHP’li Başkan hakkında, “Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” ve “Cinsel taciz” suçlarından 9 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası istemi ile iddianame düzenlenerek dava açılmıştı.

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

21 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

21 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

22 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

2 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

2 gün ago