Ekonomik Tehdit Altında mıyız?

15 Temmuz darbe girişimini önceden uyaran Rus dış politikasının önemli isimlerinden Aleksandr Dugin, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi uyaran Dugin, ABD’nin bu kez ekonomi üzerinden yükleneceğini belirterek, ‘Türkiye B planı yapmalı’ dedi.

Fikirlerini doğrudan Putin’e aktardığını söyleyen Dugin, Putin üzerinde ki fikirlerinin etkinliğini, Rusya-Türkiye uçak krizinde gösterdiğini ifade etti. Türkiye’nin artık batı ittifakının sona erdiğini, bunun başlangıcının tezkere krizi olduğunu, gelişen olaylarda Türkiye gerçek düşmanının Batı olduğunu gördü.

Dugin’in bugün yaptığı ‘’ekonomik tehdit altındasınız’’uyarısını bir ekip olarak başta Prof. Dr Mete GÜNDOĞAN hocayla birlikte 15 Temmuz’dan bu yana sürekli ifade ediyor ve yazıyoruz. Bizim B planımız, milli olmayan kriptolar tarafından etkin konumlarda görmezden gelinip engelleniyor.

Bankaların Kasım ayında saldıracağını aylar önce yazdık. Ve saldırıya geçtiler. Merkez Bankası doları kontrol etmek için piyasaya bugün müdahale etti. Sözde faydası ilerleyen günlerde etkisini kaybedecektir. Faizlerin % 12 olmasına rağmen dolardaki bu yükselişi anlayamayan beyni uyuşmuş, mevcut kapital sistemden başka çözüm bilmeyen bürokrat ve kalem oynatanlar, mevcut Borca Dayalı Para Sisteminin güçlü bir tokadını yiyeceklerdir.

Yöneticilerimizin uyanmasıyla, ekonomideki milli olmayan politikaları lağvetmesi kaçınılmazdır.

Tekrar ifade ediyoruz; Mevcut olumsuz iktisadi yapıdan çıkmak mümkündür.Bunun nasıl hangi aşamalarda yapılacağı planlıdır ve hazırdır. Bunu ancak yerli, milli milletin devletin ayrılmaz bütünlüğünü benimsemiş kadroların yapacağına inanıyoruz.

ABD devleti Türkiye ile göğüs göğüse savaşı göze alamaz. Böyle bir şey Tüm Türk ve İslam dünyasını ayağa kaldıracak bir birlik ve beraberliğe götürür kaygısı ile Türkiye’ye saldıramaz. Ancak maşası Terör örgütlerine 3500 tır silah göndererek Türkiye’yi meşgul etmek istiyor.

Uygulanan ekonomik politikalarla ekonomi dışa açık bağımlı hale getirildi ve şimdi bunun bedelini ödüyoruz. Şimdi en güçlü banka ve şirketleri ile finansal olarak saldırıyı başlatmışlardır.

Şurada çok uyanık olmak gerekiyor, bu finansal saldırı bir dijital para pazarlığı ile belli bir zamana ertelenebilir. Bu da tamamen iktisadi kuşatılmanız demektir.

Eğer ekonomi yönetimi alternatif, yerli milli faizsiz bir model üretemiyorsa, yöneticilerimiz, ekonomi yönetiminin alternatifini üretmek zorundadır. Aksi taktirde başbakanlık merdivenlerinde esnafın parçalanan yazar kasası çok da uzak değildir.

Selam ve dua ile…

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Recent Posts

  • Gündem

Balığı Uçmaya Kuşu Yüzmeye Zorlamayacak Bir Eğitim Sistemi…

Balığı Uçmaya Kuşu Yüzmeye Zorlamayacak Bir Eğitim Sistemi lazım. İlkönce haberimizi okuyalım: CHP'li Milletvekilleri, MEB…

8 saat ago
  • Gündem

ERDOĞAN – ÖZGÜR GÖRÜŞTÜ MÜ GÖRÜŞTÜRÜLDÜ MÜ?

Türkiye Cumhuriyeti, anayasası ile kendisini tanımlamıştır ve ülkemizde bütün yapılanmalar anayasaya göredir. Bu yapıyı bir…

8 saat ago
  • Gündem

ABD Polisi UCLA Kampüsünde Filistin Dayanışma Kampını Dağıttı

ABD Polisi UCLA Kampüsünde Filistin Dayanışma Kampını Dağıttı ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan California Üniversitesi'nde…

9 saat ago
  • Gündem

“KURBAN KARDEŞLİKTİR”

“KURBAN KARDEŞLİKTİR” ARDEV olarak kurbanlarınızı bu yıl Tanzanya’da ki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca kurbanınızın kesim vidosunu…

10 saat ago
  • Gündem

İrlanda’da da Eurovision Şarkı Yarışması’na Katılan İsrail’e Protesto

İrlanda'da Eurovision Şarkı Yarışması'na Katılan İsrail'e Protesto İrlanda'nın başkenti Dublin'de, İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması…

11 saat ago
  • Gündem

Türkiye, İsrail ile Tüm Ticaret İlişkilerini Durdurdu!

Türkiye'nin İsrail ile ticareti durdurma kararı, son dönemdeki diplomatik gelişmelerin en çarpıcı ve önemli adımlarından…

12 saat ago