Ekonomik Tehdit Altında mıyız?

15 Temmuz darbe girişimini önceden uyaran Rus dış politikasının önemli isimlerinden Aleksandr Dugin, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi uyaran Dugin, ABD’nin bu kez ekonomi üzerinden yükleneceğini belirterek, ‘Türkiye B planı yapmalı’ dedi.

Fikirlerini doğrudan Putin’e aktardığını söyleyen Dugin, Putin üzerinde ki fikirlerinin etkinliğini, Rusya-Türkiye uçak krizinde gösterdiğini ifade etti. Türkiye’nin artık batı ittifakının sona erdiğini, bunun başlangıcının tezkere krizi olduğunu, gelişen olaylarda Türkiye gerçek düşmanının Batı olduğunu gördü.

Dugin’in bugün yaptığı ‘’ekonomik tehdit altındasınız’’uyarısını bir ekip olarak başta Prof. Dr Mete GÜNDOĞAN hocayla birlikte 15 Temmuz’dan bu yana sürekli ifade ediyor ve yazıyoruz. Bizim B planımız, milli olmayan kriptolar tarafından etkin konumlarda görmezden gelinip engelleniyor.

Bankaların Kasım ayında saldıracağını aylar önce yazdık. Ve saldırıya geçtiler. Merkez Bankası doları kontrol etmek için piyasaya bugün müdahale etti. Sözde faydası ilerleyen günlerde etkisini kaybedecektir. Faizlerin % 12 olmasına rağmen dolardaki bu yükselişi anlayamayan beyni uyuşmuş, mevcut kapital sistemden başka çözüm bilmeyen bürokrat ve kalem oynatanlar, mevcut Borca Dayalı Para Sisteminin güçlü bir tokadını yiyeceklerdir.

Yöneticilerimizin uyanmasıyla, ekonomideki milli olmayan politikaları lağvetmesi kaçınılmazdır.

Tekrar ifade ediyoruz; Mevcut olumsuz iktisadi yapıdan çıkmak mümkündür.Bunun nasıl hangi aşamalarda yapılacağı planlıdır ve hazırdır. Bunu ancak yerli, milli milletin devletin ayrılmaz bütünlüğünü benimsemiş kadroların yapacağına inanıyoruz.

ABD devleti Türkiye ile göğüs göğüse savaşı göze alamaz. Böyle bir şey Tüm Türk ve İslam dünyasını ayağa kaldıracak bir birlik ve beraberliğe götürür kaygısı ile Türkiye’ye saldıramaz. Ancak maşası Terör örgütlerine 3500 tır silah göndererek Türkiye’yi meşgul etmek istiyor.

Uygulanan ekonomik politikalarla ekonomi dışa açık bağımlı hale getirildi ve şimdi bunun bedelini ödüyoruz. Şimdi en güçlü banka ve şirketleri ile finansal olarak saldırıyı başlatmışlardır.

Şurada çok uyanık olmak gerekiyor, bu finansal saldırı bir dijital para pazarlığı ile belli bir zamana ertelenebilir. Bu da tamamen iktisadi kuşatılmanız demektir.

Eğer ekonomi yönetimi alternatif, yerli milli faizsiz bir model üretemiyorsa, yöneticilerimiz, ekonomi yönetiminin alternatifini üretmek zorundadır. Aksi taktirde başbakanlık merdivenlerinde esnafın parçalanan yazar kasası çok da uzak değildir.

Selam ve dua ile…

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Recent Posts

  • Genel

Gülnaz Şırınga Vol 2.0: Özlem Gürses’in TOGG Açıklaması

Gülnaz Şırınga vol 2.0, Özlem Gürses, TOGG hakkında son gelişmeler. Gülnaz Şırınga Vol 2.0 ile…

2 dakika ago
  • Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geçmişini inkar edenin inşa edebileceği bir istikbal asla yoktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geçmişini inkar edenin inşa edebileceği bir istikbal asla yoktur hakkında son gelişmeler. Cumhurbaşkanı…

30 dakika ago
  • Genel

Hakkında Soruşturma Başlatılmıştı: Melih Gökçek, Murat Ağırel Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Melih Gökçek, Murat Ağırel suç duyurusu hakkında son gelişmeler. Melih Gökçek, gazeteci Murat Ağırel hakkında…

34 dakika ago
  • Genel

Aslı Enver: Okulun İlk Günü

Aslı Enver: Okulun ilk günü - Habertürk hakkında son gelişmeler. Aslı Enver, okulun ilk günü…

1 saat ago
  • Genel

Trump’ın Portresi 1 Dolarlık Madeni Paralara Basıldı

Trump'ın portresi 1 dolarlık madeni paralara basıldı hakkında son gelişmeler. Trump'ın portresi, 1 dolarlık madeni…

1 saat ago
  • Spor

Bakan Bak, Akdeniz Oyunlarını 111 Madalyayla Tamamlayan Milli Sporcuları Tebrik Etti

Bakan Bak, Akdeniz Oyunlarını 111 madalyayla tamamlayan milli sporcuları tebrik etti hakkında son gelişmeler. Bakan…

1 saat ago