Erdoğan “İyi ki Varsın Eren” Filminin Galasına Katıldı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “İyi ki Varsın Eren” filminin galasına katıldı. Başkan Erdoğan, filmi Şehit Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül ile birlikte izledi. 2022’nin ilk filmi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak’ta vizyona girecek.

DOĞUM GÜNÜNDE VİZYONA GİRİYOR

2022’nin ilk filmi “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Trabzon Maçka’da teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan film, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak’ta ülke genelinde 350 sinemada oynayacak. Yurt dışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.

EREN’İN YAŞADIĞI MEKANLAR KULLANILDI

Filmin Trabzon’daki çekimleri, Eren Bülbül’ün yaşadığı Maçka ve Köprüyanı Mahallesi ile çevre bölgelerde gerçekleştirildi. Eren Bülbül’ün ailesiyle yaşadığı ev, fındık bahçeleri, odun topladığı, hayvanları otlattığı yaylalar, Maçka’daki okulu ve çarşılar çekim yapılan mekanlar arasında yer aldı.

 

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

12 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

12 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

12 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago