Dünya

Fransa’da Ülkeyi Ayağa Kaldıran Bıçaklı Saldırı!

Fransa’da bir toplu taşıma bölgesinde bu sabah saatlerinde bıçaklı bir saldırgan dehşet saçtı. Polisin etkisiz hale getirildiği saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Bıçağın üzerinde polise yönelik hakaret içeren bir cümlenin olduğu ifade edildi.

Bu sabah saat 07.00 sıralarında, ülkenin Ile-de-France bölgesindeki toplu taşımada bıçaklı bir kişi polis devriyesini tehdit etti. Şüpheli ardından, üzerine bulunan 30 santimlik bıçağı çıkararak etrafa saldırmaya başladı. Olay anı kameraya yansırken, polisler saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti.

BAKAN’DAN AÇIKLAMA 

İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, konuyla ilgili açıklama yaparak, “Bu sabah saatlerinde Ile-de France bölgesindeki toplu taşımada bıçaklı bir saldırı düzenlendi. Silahın kullanan polis kendisi ve yolcular için olabilecek olası tehlikeyi önledi” sözlerine yer verdi.

“POLİS ÇOK ÇABA GÖSTERDİ” 

Öte yandan 30 santimlik bıçağın üzerinde polislere yönelik hakaret içeren bir yazı olduğu ifade edildi. Bölgeye giden yerel muhabirler, polisin defalarca saldırgandan bıçağını bırakmasını istedi. Ancak saldırgan bu çağrıya dönüş yapmadı.

Recent Posts

  • Gündem

HAMAS, ANADOLU’NUN İLERİ HAT SAVUNMASINI YAPIYOR

Hamas, Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor Dünyaya hükmetmeye çalışan ve yeni bir dünya düzeni kurmak…

16 saat ago
  • Gündem

İSLAM EKOLÜNDEN YAHYA SİNWAR FARKI

Eserlerinden bazıları “Silah ve Zeytin Dalı “ ve “Küçük Devletlerden Sakının LÜBNAN”  adlarıyla Türkçemize kazandırılan …

16 saat ago
  • Gündem

İzzeddin El Kassam Kimdir?

İzzeddin El Kassam: Filistin Direnişinin Efsanevi Lideri (1882-20 Kasım 1935) İzzeddin El Kassam, Suriye'nin Lazkiye…

16 saat ago
  • VİDEOLAR

KÜRSÜ PROGRAMI “İSLAM VE ÇEVRE”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

18 saat ago
  • Gündem

İSLAM, BATI’DAN TEKRAR DOĞUYOR

İslam, Batı'dan Tekrar Doğuyor Filistin'in Dik Duruşu: İnsanlığın Vicdanını Sızlatan Bir Direniş 7 Ekim 2023…

18 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor

İsrail'in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor. İsrail'de Filistinli Çocukların Organları Çalınıyor İddiası Yankı Buluyor…

19 saat ago