HAMAS’TAN ERDOĞAN’A “AFİŞLİ TEŞEKKÜR”

Filistin‘deki Hamas hareketi, Gazze‘ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başkan Erdoğan’ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.

Filistin‘deki Hamas hareketi, Gazze’ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.

Ömer el-Muhtar Caddesi’nde asılan ve “Kudüs Yiğitlerini Bekliyor” yazılı afişte, Erdoğan’ın resminin yanı sıra Gazze’deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye, Hamas‘ın Siyasi Büro Şefi Halid Meşal, Katar Emiri Temim bin Hamad Al Sani ve eski Katar Emiri Şeyh Hamad bin Halife Al Sani’nin resimleri yer aldı.

Hamas‘ın Sosyal Etkinlikler Birimi Müdürü Eşref Ebu Zeyd, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sözkonusu afişin, Gazze’yi destekleyenlere teşekkür mahiyetinde olduğunu belirtti.

Ebu Zeyd, “Bu afişi, Gazze’ye ve halkına destek veren, davamızın yanında yer alan, maruz kaldığımız ambargonun kaldırılması için çalışan liderlere karşı bir vefa örneği olarak asmak istedik” dedi.

AA

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

HAMAS, ANADOLU’NUN İLERİ HAT SAVUNMASINI YAPIYOR

Hamas, Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor Dünyaya hükmetmeye çalışan ve yeni bir dünya düzeni kurmak…

4 saat ago
  • Gündem

İSLAM EKOLÜNDEN YAHYA SİNWAR FARKI

Eserlerinden bazıları “Silah ve Zeytin Dalı “ ve “Küçük Devletlerden Sakının LÜBNAN”  adlarıyla Türkçemize kazandırılan …

4 saat ago
  • Gündem

İzzeddin El Kassam Kimdir?

İzzeddin El Kassam: Filistin Direnişinin Efsanevi Lideri (1882-20 Kasım 1935) İzzeddin El Kassam, Suriye'nin Lazkiye…

4 saat ago
  • VİDEOLAR

KÜRSÜ PROGRAMI “İSLAM VE ÇEVRE”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

6 saat ago
  • Gündem

İSLAM, BATI’DAN TEKRAR DOĞUYOR

İslam, Batı'dan Tekrar Doğuyor Filistin'in Dik Duruşu: İnsanlığın Vicdanını Sızlatan Bir Direniş 7 Ekim 2023…

6 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor

İsrail'in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor. İsrail'de Filistinli Çocukların Organları Çalınıyor İddiası Yankı Buluyor…

7 saat ago