Gündem

HATAY’DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BÜYÜK OPERASYON

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’da yürütülen “Kökünü Kurutma” operasyonuyla ilgili bilgi verdi. Soylu yaptığı açıklamada 117 kişinin tamamının yakalandığını ve operasyonun 441 ekip 1934 personel, 26 narkotik köpeğin bulunduğu 99 adreste koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade etti.

İçişleri bakanı Soylu sözlerine şöyle devam etti:

“Uyuşturucudan cezaevinde yatanların sayısı 119 bin. Uyuşturucuya bağlı ölümlerin sayısı son 5 yılda 270’e kadar düştü. Parkların aydınlatabilmesi projesinden tutun da birçok yeni proje ülkemizde devreye girmiş ve devam etmektedir. Uyuşturucunun 4’te biri doğu illerimizde yakalanırken, uyuşturucunun 4’te 3’ü sınırımıza yakın yerlerde doğu illerinde yakalanıyor ve ancak 4’te 1’i batı illerinde yakalanıyor.”

Bu operasyonun beş aydır devam ettiğini açıklayan Soylu, miktardan ziyade şebekenin çökertilmesinin önemli olduğunu, kökünü kurutana kadar mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi’nde (KGYS) düzenlediği basın toplantısına, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da eşlik etti.

 

 

Recent Posts

  • Makale

KÜLT ÖRGÜTLENMELER (KARANLIKLAR CEMAATİ)

Dünya üzerinde Sabetaycı nüfusun en yoğun yerleştiği kentler Selanik ve İzmir’dir.350 yıldır yönetim kadrolarının vazgeçilmez…

4 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI

İSLAM'A GÖRE EKONOMİK SİSTEM VE KURALLARI Ali Rıza Demircan Hocamızın bu sözlerini daha iyi anlayabilmek…

5 saat ago
  • Makale

MÜSLÜMANLAR İÇİN HER GÜN ANNELER GÜNÜ OLMALIDIR

    Yaratandan ötürü bütün canlılara merhameti ve tüm in­sanlara sevgiyi öğütleyen dinimiz, husûsiyle anne…

5 saat ago
  • Makale

“NECİP FAZIL’SIZ EDEBİYAT OLUR MU?”

Kadim dostum Muzaffer Doğan Beyle sohbet ederken, başlık yaptığım bu cümleyi kullanmıştı: “Necip Fazıl’sız edebiyat…

6 saat ago
  • Gündem

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.. Ayağının altını öpmemiz gereken annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyor…

6 saat ago
  • VİDEOLAR

ANNELER GÜNÜ ŞİİRİ

https://youtu.be/6yhiDDwqaxc

6 saat ago