İBB’nin Çektiği O Kurayla İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın Tuzla’da bulunan konut projesinin kura çekiminde hile yapıldığı iddiasında bulunulmuştu. Gündemi sarsan gelişme sonrası yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Öncelikli grup olarak belirlenen ‘sağlık çalışanı’ kategorisinde 2+1 kapalı mutfak evlerin çekilişi sırasında ikinci sırada yer alan görevli hostesin çektiği topa bakıp geri atması kameralara yansıdı.

Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında dün noter huzurunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı çekiliş ile 321 konut ve 22 bağımsız birimin sahipleri tespit edildi.

Canlı yayınlanan ve 3+1 dairelerin 121. yedek talihlisinin belirlendiği kurada bir görevlinin çektiği topu torbaya atıp tekrardan farklı bir top çekmesine yönelik görüntüler sosyal medyada hile yapıldığı tartışmalarına neden oldu.

İBB’NİN “KURADA HİLE” OYUNUNDA YENİ GÖRÜNTÜLER

Çekilişle ilgili yeni ortaya çıkan başka bir görüntüde ise yine benzer bir durum görüldü.

Öncelikli grup olarak belirlenen “sağlık çalışanı” kategorisinde 2+1 kapalı mutfak evlerin çekilişi sırasında ikinci sırada olan görevli hostesin çektiği topa bakıp geri atması ekranlara yansıdı.

Olayla ilgili görüntülerin sosyal medyada paylaşılması tepkiye neden olurken noterlik ve KİPTAŞ’tan herhangi bir açıklama gelmedi.

Bakırköy 23. Noteri Başkatibi Nurettin Aytekin, çekilişte görevli hostesi değiştirip meydana gelen olayın bilerek yapılmadığını açıklamıştı.

Recent Posts

  • VİDEOLAR

FETVA İSTE

SORU: İslam ülkelerinin her hangi birinde kesilmek üzere vekalet verilebilir mi? Cevap: Kurban ibadetiyle ilgili âyetlerde…

53 dakika ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR IV

“Kibre kapılmadan, israfa düşmeden yiyin, için, giyinin, yardım edin” Ev Tefrişi, Konuşma, Ömür ve Kamu…

55 dakika ago
  • Gündem

IMF, Suudi Arabistan’da Riyad Ofisini Açıyor

Ekonomik çeşitliliği ve uluslararası iş birliğini artırmayı amaçlayan bir adım olarak IMF , Suudi başkentinde…

2 saat ago
  • Makale

ÖĞÜDE İHTİYAÇ DUYMAK YA DA DUYMAMAK

Günümüzde bazı  kişilerin,  özellikle de  hedonizmin etkisinde kalan  ve bu nedenle de    kurallara ve özellikle…

2 saat ago
  • Gündem

Balığı Uçmaya Kuşu Yüzmeye Zorlamayacak Bir Eğitim Sistemi…

Balığı Uçmaya Kuşu Yüzmeye Zorlamayacak Bir Eğitim Sistemi lazım. İlkönce haberimizi okuyalım: CHP'li Milletvekilleri, MEB…

18 saat ago
  • Gündem

ERDOĞAN – ÖZGÜR GÖRÜŞTÜ MÜ GÖRÜŞTÜRÜLDÜ MÜ?

Türkiye Cumhuriyeti, anayasası ile kendisini tanımlamıştır ve ülkemizde bütün yapılanmalar anayasaya göredir. Bu yapıyı bir…

18 saat ago