İki İsrail Subayı Kaçırıldı

Al Jazeera’da yayınlanan bir programa göre, Hurriyye isimli bir örgüt iki İsrail subayını kaçırdığını iddia etti.
Programda Filistin’de bilinmeyen ‘Hurriyye’ isimli örgüt, İsrail sınırları dışında gizli görevde olan iki subayı kaçırdığını ileri sürdü.
Programda yayınlanan ve bu iki subaya ait olduğu belirtilen videoda, iki askerden biri kendini David Ben Rousey diğeri ise David Perry olarak tanıttı.
Örgüt, Perry’nin Elad yerleşim birimi derneğinde gizli bir görevli olduğunu, Ben Rousey’in ise petrokimya uzmanı olduğunu ifade etti. Örgüt bu şahısları nerede kaçırdıklarına dair bilgi vermedi.
Ben Rousey videoda: Yardım istiyoruz, görüyorsunuz, korkunç bir durumdayız, arkadaşım Perry’nin sağlığı kötü.” dedi. Perry ise pasaport ve kimliğinin fotoğrafının yayınlandığı başka bir videoda Kudüs Ma’ale Adumim Yahudi yerleşim biriminden olduğunu açıkladı.
Örgüt, bu iki İsrail subayının kaderinin hapishanelerdeki Filistinlilerin serbest bırakılmasına bağlı olduğunu açıkladı. Programda söz konusu kişilerin ne zaman ve nerede kaçırıldıkları ve nerede tutuldukları konusunda bilgi paylaşılmadı.

Recent Posts

  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

16 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

17 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

17 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

17 saat ago
  • Gündem

Sait Çamlıca: Teknolojiyi Akıllıca ve Müslümanca Kullanın!

Eğitimci Yazar Sait Çamlıca Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Teknoloji…

18 saat ago