Gündem

İngiltere’nin Konuştuğu İddia

Liz Truss göreve geldikten 45 gün sonra yoğun baskılara direnemeyerek istifa ederken sadece başbakanlık koltuğunu değil, bir marul karşısındaki yarışı da kaybetti.

Bulvar gazetesi Daily Star geçen Cuma günü Liz Truss’ın iktidarda kalma çabasına atıfla, bir masaya başbakanın fotoğrafı ile bir göbek marul yeleştirmiş ve “Hangisi daha çok dayanacak?” diye sormuştu.

Daily Star’a göre marketten alınan marulun ortalama 10 günlük raf ömrü var. Truss’ın istifası, yarışmanın yedinci gününde geldi. Gazete masadaki görüntüyü internetten canlı yayınlamaya başlamış ve bir peruk kondurduğu marula göz ve ağız çizmişti.

DAİLY STAR: MARUL DAHA UZUN ÖMÜRLÜ ÇIKTI
Truss, bugün Downning Sokağı 10 Numara’da bulunan başbakanlık konutunda istifa açıklamasına başladığında, Daily Star’ın Twitter’daki canlı yayınını 12 bin kişi izliyordu.

İstifanın ardından sayı bir anda 21 bine tırmandı. Bu sırada bir yandan milli marş çalarken masaya uzanan bir el Liz Truss’ın fotoğrafını ters çevirdi ve ekranda “Bu marul, Truss’tan daha uzun ömürlü çıktı” yazısı belirdi.

Daily Star’ın Twitter’daki paylaşımının altında başbakan için alaycı ifadeler kullanılırken marulu öven yorumlar yapıldı.

 

Recent Posts

  • Ekonomi

BÜYÜK BORÇLAR BIRAKMIŞ BELEDİYELER İNCELENMELİDİR

BÜYÜK BORÇLAR BIRAKMIŞ BELEDİYELER İNCELENMELİDİR AK Parti’nin iktidara geldiği ilk dönemlerde adil ve üretken bir…

5 saat ago
  • Gündem

BEDAVA İNCİL TEHLİKESİ

Bedava İncil Tehlikesi 18 Nisan 2024 tarihinde sitemizde yayınlanan haberimizde, Devlet-i Aliyye Ocakları Bilecik İl…

6 saat ago
  • Gündem

Gazzeli Çocuklar Savaşın Gölgesinde Eğitim Mücadelesi Veriyor

Gazzeli Çocuklar Savaşın Gölgesinde Eğitim Mücadelesi Veriyor Gazze'deki Filistinli Çocuklar Savaşın Gölgesinde Eğitim Mücadelesi Veriyor…

7 saat ago
  • Gündem

Ata Tohumlarıyla Yetiştirilen 350 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı

Ata Tohumlarıyla Yetiştirilen 350 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı. Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, belediyenin başlattığı ata…

8 saat ago
  • Gündem

DUADAN KORKAN KEMALİST NİKAH MEMURU

Duadan Korkan Kemalist Nikah Memuru "Duadan korkulur mu?" demeyin. Kemalist kafalar ve jakoben laiklik ile…

9 saat ago
  • Gündem

İsrail Ordusu, Gazze’nin Refah Bölgesine Kara Saldırısı Başlattı

İsrail Ordusu, Gazze’nin Refah Bölgesine Kara Saldırısı Başlattı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde gerginliği artıran bir…

10 saat ago