İŞGALCİ İSRAİL’İN FİLİSTİNLİLERE ZULMÜ SÜRÜYOR

İşgalci İsrail askeri, Mescid-i Aksa’nın Şam Kapısı’nın olduğu bölgede satış yapan Filistinli Müslümanların ürünlerine el koydu.

Gün geçmiyor ki; katil ve işgalci İsrail, Filistinlilerin huzurunu kaçırmasın. 1948’den beri süren Filistin’in işgali, İsrail’in saldırılarıyla trajik bir halde sürüyor.

İsrail, sınırlarını büyütmek için her fırsatta  Filistin halkına saldırıyor. Mazlum Filistin halkı bu işgale yıllardır direnirken, dünyanın bu zulme sessiz kalması, Müslümanların ise İslam davasından ve İslam dünyasının dertlerinden uzak yaşantısı, İsrail sorununun her geçen gün büyüyerek artmasına neden oluyor.

Siyonist düşüncenin Arz-ı Mevud hayaliyle Filistin topraklarında yaptığı zulme sessiz kalan İslam alemi için Bakara suresinin 120. Ayetini hatırlatmak istiyoruz.

“Onların dinine uymadıkça Yahudi ve Hristiyanlar senden hoşnut olmazlar. De ki: “Asıl doğru yol Allah’ın hidayet ettiği yoldur. Şayet sana gelen ilimden sonra onların isteklerine/arzularına uyarsan, seni Allah’ın (azabından koruyacak) ne bir dost ne de bir yardımcı bulursun.” (2/Bakara 120)”

Allah (cc) mazlum Filistin halkının yardımcısı olsun!

MİRATHABER.COM

 

Recent Posts

  • Bilgi

Vaktı Mekatıl Ne Demek?

Vaktı Mekatıl terimi, Arapça kökenlidir ve "hesaplaşma zamanı" veya "belirlenmiş zaman" anlamlarına gelmektedir. Özellikle tasavvuf…

4 saat ago
  • Gündem

İsrail Kahpeliğe Doymuyor. Yardım Tırları Talan Edildi

İsrail Kahpeliğe Doymuyor. Yardım Tırları Talan Edildi İsrail'in İnsafsızlığına Son Yok: Filistin'e Yardım Tırlarını Durdurup…

8 saat ago
  • Gündem

Anneler Gününde Filistinli Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı

Anneler Gününde Filistinli Annenin Feryadı Yürekleri Dağladı   İsrail'in 218 Gündür Sürdürdüğü Katliamların İzleri: Masum…

9 saat ago
  • Gündem

ABD’li Müze Müdürü Kaçakçılık Operasyonunda Gözaltına Alındı

ABD'li Müze Müdürü Kaçakçılık Operasyonunda Gözaltına Alındı ABD'li Amerikan Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Lorenzo…

10 saat ago
  • Gündem

İnsanlık Tarihinin En Acı Sorusu: “Nereye Gitsin Bu İnsanlar?”

İnsanlık Tarihinin En Acı Sorusu: "Nereye Gitsin Bu İnsanlar?" Bir gecede İsrail'in 100'den fazla hava…

11 saat ago
  • Gündem

OSMAN MÜFTÜOĞLU HOCA YİNE DÖKTÜRMÜŞ DE AMASI VAR

OSMAN MÜFTÜOĞLU HOCA YİNE DÖKTÜRMÜŞ DE AMASI VAR Türkiye’de halkın büyük çoğunluğu Müslümandır. Ama onların…

12 saat ago