Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Gazze Protestolarında Birleşen Kalpler

ABD’deki üniversitelerde, Gazze’deki zulme karşı gösterilen duyarlılık ve dayanışma, öğrencilerin insanlık adına umut veren bir yanını ortaya çıkardı.

Hristiyan Öğrencilerden Anlamlı Destek

Ohio Üniversitesi’nde yaşanan olaylar, insanlık adına dokunaklı bir tablo sunuyor. Hristiyan öğrenciler, Gazze protestosunda namaz kılan Müslüman arkadaşlarını polisten korurken, inançlar arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik ve beraberliklerini sergilediler. Bu duygusal an, inançların ötesinde bir insanlık birliğini gösterdi.

Dayanışmanın İzleri

Gazze eylemleri sırasında yaşanan gözaltılar, öğrenciler arasındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ters kelepçe takılan bir öğrencinin bile namazını huzur içinde kılabilmesi, arkadaşlarının sağlamış olduğu destek ve birlik duygusunun izlerini taşıyor. Bu manzara, insani değerlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

Umudu Yeşerten İnançlar

Gazze eylemlerinde öğrencilerin bir araya gelerek sergilediği dayanışma ve koruma çabaları, umudu yeşerten birer işaret gibidir. İnançların ve kültürlerin farklılıklarına rağmen, insanlık adına bir araya gelme ve birlikte hareket etme iradesi, gelecekte daha adil bir dünya için umut ışığı olmaya devam ediyor.

Sonuç Olarak

Ohio Üniversitesi’nde yaşanan bu duygusal ve anlamlı olaylar, insanlık değerlerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Öğrencilerin birbirlerine destek olma ve dayanışma içinde olma çabaları, umudu canlı tutan en güçlü unsurlardan biridir.

HABER YORUM

7 Ekim’den bu yana, emin olun dünya aynı dünya, insanlar aynı insanlar değil…

İsrail’in yaptığı soykırım karşısında, Filistinli kardeşlerimizin dik duruşu ve tevekkülü, bütün dünyaya örnek oldu ve insanlar bu tevekkül anlayışını araştırmaya başladılar. Avrupa’da Kur’an-ı Kerim satışlarında patlama oldu… Akabinde ise Kur’an-ı okuyan birçok insan, İslamiyet’i seçti ve Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman oldu..

Rabbimize şükürler olsun!

İsrail denilen terör örgütünün, Filistin’e saldırıları artarak devam ettikçe de, insanların Siyonist İsrail’e olan öfkeleri artarak devam etti ve ediyor.

Yukarıda ki tablo, insanlığın Siyonizme olan karşıtlığıdır diye düşünüyoruz. Zira ABD Üniversitelerinde  her gün büyüyen protesto gösterilerine, Yahudi öğrencilerinde katılıp destek vermesi ve Filistin için dua etmeleri, insanlığın barış ve huzur istediğinin en büyük göstergesi olarak değerlendirilmelidir.

Helal olsun size gençler!

Bizim Müslümanım diyen gençlerin yapamadığını yaptınız ve Siyonistlere ve de İsrail’e anlamlı mesajlar verdiniz…

Namaz kılan Müslüman arkadaşlarınızı etten duvar örerek koruma altına aldınız ya…

Helal olsun sizlere!

Hepinizi tek tek alnınızdan öpüyorum…

ŞABAN DOĞAN

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

Recent Posts

  • Makale

AVRUPA İSLAMLAŞMAYA FRANSA’DAN BAŞLAYACAK (ENDİŞE!)

Kendine özgü laiklik anlayışıyla din ve devletin kesin hatlarla birbirinden ayrıldığı Fransa’da, 1950’lerde inşa edilen…

36 dakika ago
  • Gündem

Columbia Üniversitesi Mezunlarına İş Boykotu Tehdidi

Amerikan Yargıçlarından Columbia Üniversitesi Mezunlarına İş Boykotu Tehdidi.. Columbia Üniversitesi'nde yaşanan Filistin yanlısı protestolar, Amerikan…

1 saat ago
  • VİDEOLAR

DUA ZAMANI “Günahları Senden Başka Kimse Bağışlayamaz”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

2 saat ago
  • Gündem

Gazze İçin Kampüsler Ayakta: Öğrencilerden Küresel İntifada Direnişi

Gazze İçin Kampüsler Ayakta: Öğrencilerden Küresel İntifada Direnişi ABD ve Avrupa'da Yükselen Soykırım Karşıtı Eylemler:…

3 saat ago
  • Gündem

Jeo Biden’dan Uyarı: “İsrail Refah’a Girerse, Silah Yardımı Kesilecek!”

Jeo Biden İsraili Uyardı: "Refaha Girilirse Silah Yardımı Durur!" ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Refah'a…

3 saat ago
  • Makale

BİRLİKTE YAŞAMANIN NEBEVİ ÖRNEĞİ: MEDİNE SÖZLEŞMESİ

Sosyal bir varlık olan insan, fıtratı gereği bir arada yaşamaya ihtiyaç duyar. Bütün inançlar, sistemler,…

4 saat ago