Gündem

NATO’yu Alarma Geçiren İddia

Son dönemde ülkenin farklı noktalarında taarruza geçen Ukrayna, Rusya’nın referandum yolu ile 4 bölgeyi ilhak etmesine cephede yanıt veriyor. Kiev güçlerinin ilerleyişi sürerken Rusya’nın Ukrayna’da bir nükleer silah kullanabileceği iddiası her geçen gün daha yüksek sesle dile getiriliyor.

İngiliz medyasında yer alan Haber ise kısa sürede Dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Daily Mail’de yer alan haberde Putin’in Ukrayna sınırlarında bir nükleer bomba patlatmaya karar vermiş olabileceği iddiasına yer verildi. Aynı haberde NATO’nun üyelerini uyardığı iddiası da yer aldı.

Putin’in nükleer silah kullanmaya hazır olduğunu belirten üst düzey bir savunma kaynağı, füzelerin Karadeniz’de konuşlandırılmasının da ihtimaller dahilinde olduğunu söyledi.

Gazete olası bir nükleer savaşta ‘kurtarılması gereken kişilere’ ait listenin Putin’in elinde olduğunu ve bu kişilerin nükleer sığınaklara geçiş hakkı bulunacağını da yazdı.

NATO geçtiğimiz günlerde yaptığı uyarı ile Putin’in ‘kıyamet silahı’ adını taşıyan devasa Nükleer Denizaltısının Beyaz Deniz üssünden ayrılmış olabileceğini iddia etti.

Hafta sonu İtalyan medyasına sızdırılan bir NATO uyarı notuna göre Belgorod, Kuzey Kutup Dairesi’ndeki ana üssünden kayboldu ve Poseidon nükleer bombasını test etmek için Kara Deniz’e gidiyor olabilir.

 

 

Recent Posts

  • Gündem

GÖNÜLDEN DİLE DÖKÜLENLER “İslami Toplumda Huzur Evi Olmaz”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

28 dakika ago
  • Makale

KUR’ÂN’IN İKİNCİ SIRAYA DÜŞÜRÜLMESİ

Çalışmamızın başında “Tek Din” gerçeğini vurgulamış, İslâm’ın Hz. Âdem’den Hz. Peygamber’e kadar gelen tüm peygamberlerin…

29 dakika ago
  • VİDEOLAR

Filistinli Çocuktan İnsanlığa Ders Niteliğinde Büyük Şarkı

MİRATYOUTUBE MİRATHABE.COM

59 dakika ago
  • Gündem

DUA: RABBİMİZE SIĞINMANIN SÖZLÜ İFADESİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Mayıs 2024 tarihli ve "Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi" konulu…

60 dakika ago
  • Makale

EĞİTİM, MÜFREDAT VE BAŞKA MESELELER

 EĞİTİM, MÜFREDAT VE BAŞKA MESELELER    Bireyin davranışlarında istenilen değişiklikleri gerçekleştirme çalışmalarının bütünü olarak tanımlayabileceğimiz eğitim,…

60 dakika ago
  • Gündem

Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin’e Destek Yürüyüşü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrencilerinden Filistin'e Destek Yürüyüşü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencileri, ABD üniversitelerindeki Filistin…

17 saat ago