Gündem

Rusya Ukrayna Savaşı Kritik Aşamada!

Rus ordusu Ukrayna’ya ait petrol depolarına saldırı düzenledi. Alevlerin geceyi aydınlattığı noktalarda yangın güçlükle kontrol altına alındı. Öldürülen Rus askeri sayısı 10 bini bulurken 400’den fazla sivilin hayatını kaybettiği aktarıldı. Ayrıca savaş nedeniyle evini terk eden Ukraynalıların sayısı 2 milyona dayandı. Barış müzakerelerinin 3. kez gerçekleştiği ancak netice alınamayan çatışmalar şiddetlenerek devam ederken savaşın sonlandırılabilmesi için uluslararası baskı da devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden İngiltere, Fransa ve Almanya devlet başkanlarıyla yeni yaptırımları görüştü. İşte Detaylar..

Vladimir Putin ve Volodimir Zelenskiy barış görüşmelerine izin vermelerine rağmen çatışmaları sonlandırmak için taleplerinden geri adım atmazken barış görüşmelerinin 3. günü de geride kaldı. Rusya’nın Ukrayna’nın kalbine ilerleyişini sürdürdüğü savaşta Ukrayna da sokak sokak savunma yapmaya devam ediyor. Gelinen noktada Rus ordusu karadan girmeye çalıştığı ve birçok noktada kontrolü ele geçirdiği Ukrayna topraklarında ağır kayıplar da veriyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre Rusya Ukrayna savaşında bugüne kadar 10 bine yakın Rus askeri öldürüldü.

Rusya Ukrayna savaşında şiddetli çatışmalar sürerken Rus ve Ukraynalı medya organları Zelenskiy’nin suikast ihtimaliyle ilgili tartışmaları manşetlerine taşıdı. Bunun üzerine Ukrayna devlet başkanı Kiev’de olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtti.

Recent Posts

  • Gündem

HAMAS, ANADOLU’NUN İLERİ HAT SAVUNMASINI YAPIYOR

Hamas, Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor Dünyaya hükmetmeye çalışan ve yeni bir dünya düzeni kurmak…

14 saat ago
  • Gündem

İSLAM EKOLÜNDEN YAHYA SİNWAR FARKI

Eserlerinden bazıları “Silah ve Zeytin Dalı “ ve “Küçük Devletlerden Sakının LÜBNAN”  adlarıyla Türkçemize kazandırılan …

14 saat ago
  • Gündem

İzzeddin El Kassam Kimdir?

İzzeddin El Kassam: Filistin Direnişinin Efsanevi Lideri (1882-20 Kasım 1935) İzzeddin El Kassam, Suriye'nin Lazkiye…

15 saat ago
  • VİDEOLAR

KÜRSÜ PROGRAMI “İSLAM VE ÇEVRE”

MİRATYOUTUBE MİRATHABER.COM

16 saat ago
  • Gündem

İSLAM, BATI’DAN TEKRAR DOĞUYOR

İslam, Batı'dan Tekrar Doğuyor Filistin'in Dik Duruşu: İnsanlığın Vicdanını Sızlatan Bir Direniş 7 Ekim 2023…

16 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor

İsrail'in Organ Mafyası Filistinli Çocukların Organlarını Çalıyor. İsrail'de Filistinli Çocukların Organları Çalınıyor İddiası Yankı Buluyor…

18 saat ago