Tanzanya’da Mezar Kazan 4 Kişi Yaşamını Yitirdi

Tanzanya’nın güney kısımlarında yer almakta olan Mbeya kentinde akılalmaz bir olay yaşandı. Yaşamını yitiren akrabalarının mezarını kazan 4 kişi, küreği ellerine aldıktan sonra saniyeler içinde yaşamlarını yitirdi.

Hayatını kaybeden yakınlarının mezarını kazan dört şahıs, saniyelre içinde acı çekerek öldü.

YILDIRIM ÇARPMASI ŞÜPHESİ

Olay yerinde yapılan araştırmalar sonucunda 4 kişinin yıldırım çarpması sonucu öldüğü üzerinde araştırmalar devam etmekte.

BİR KİŞİ AĞIR YARALI

Mbeya kentinde Chunya ilçesinin komiseri Mayeka Mayeka, mezar kazan bir kişini de Pazar günü gerçekleşen yıldırım çarpması sonucu ağır şekilde yaralandığını belirtti.

5 KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Basın toplantısı yapan Mayeka, hayatını kaybeden dört vatandaşın, Cumartesi günü vefat eden akrabalarını gömmek için mezar kazdıklarını ve hepsinin olay yerinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Geçen hafta Tanzanya’nın Kigoma kentinde yer alan Kibondo ilçesinde dördü çocuk beş kişi yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

1 KADINA DA YILDIRIM ÇAPRTI

Kigoma kentinde polis şefi James Manyama, Kibuye köyünde Salı günü  dört çocuğa yıldırım çarptığını açılamıştı. Manyama, beşinci kişininde tarlada çalışırken yıldırım çarpan bir kadın olduğunu ifade etti..

Recent Posts

  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

23 dakika ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

20 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

21 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

21 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

22 saat ago