Gündem

Twitter’ı Alırım Ama Tek Şartla..

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, Twitter’ı almak için şartını açıkladı. İsteğinin yerine getirilmesi halinde sosyal medya platformunu satın alma anlaşmasını hayata geçireceğini söyledi.

Tesla ve SpaceX CEO’su, Twitter’ın kullanıcı hesaplarının gerçekliğini nasıl kontrol ettiğini göstermesi halinde sosyal medya platformunu satın alma anlaşmasını hayata geçireceğini söyledi.

Sahte veya spam hesaplarla ilgili birden fazla bilgi talebine yanıt vermediği veya yanıtlamayı reddettiği gerekçesiyle Twitter’ı 44 milyar dolara satın alma anlaşmasını 8 Temmuz’da fesheden Elon Musk, bir kullanıcı yorumuna verdiği yanıtta, anlaşmayı yeniden devreye sokma şartını açıkladı.

‘YÖNTEMİ GÖSTERSİN’
ABD’li yüksek teknoloji devi, Twitter’ın hesapların gerçek olup olmadığını belirlemek için hesaplardan örnek alma yöntemini kendisiyle paylaşması halinde, satın alma anlaşmasının orijinal şartlarda devam edeceği mesajını verdi:

“Twitter, 100 hesabı örnekleme yöntemini ve gerçek olduklarını nasıl doğruladığını açık şekilde aktarırsa, anlaşma orijinal şartlarda devam etmelidir.”

“Ama ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptıkları bildirimlerin büyük oranda yanlış olduğu ortaya çıkarsa, o zaman anlaşma devam etmemelidir.”

YÜZDE 5’İNDEN AZININ SAHTE YA DA SPAM OLDUĞUNA KİM İNANIR?
Sosyal medya platformunun “Twitter günlük kullanıcılarının yüzde 5’inden azı sahte ya da spam” iddiasına kullanıcıların inanıp inanmadığıyla ilgili evet ya da hayır diye yanıtlanan anket açan Musk, kendisini gerçek bot sayısını saklamaya çalışan Twitter’la mücadele ederken tasvir eden bir memenin altına 100 emojisi bıraktı.

 

Recent Posts

  • Gündem

HAYATIN ANLAMINI BURÇLARDA ARAMA ÇARESİZLİĞİ

İnsan hayatının anlamı nedir? Hemen hemen her insan bu soruyu sorar. Ama başta ateistler ve…

28 dakika ago
  • Makale

BU BENİM ÜLKEM Mİ..

BU BENİM ÜLKEM Mİ.. İnsanlar birlikte yaşamalarına rağmen, birbirlerine küsmüş veya birbirine yabancılaşmış gibi duyarsız…

1 saat ago
  • VİDEOLAR

BİR AYET BİR HADİS “CİHAD”

1 saat ago
  • Gündem

İNSAN DIŞKISI GİBİ HARAM KAZANÇLAR DA YENİLİP YEDİRİLEMEZ ?

Selamun Aleykum hocam. Geçtiğimiz günlerde medyada bir bilim adamı, bazı insanlara geçmişte zorla insan dışkısı…

1 saat ago
  • Gündem

Ekrem İmamoğlu: Hamas Terör Örgütüdür!

Ekrem İmamoğlu: Hamas Terör Örgütüdür... Ekrem İmamoğlu CNN International'a Verdiği Röportajda Hamas'ı "Terör Örgütü" Olarak…

2 saat ago
  • Makale

PEYGAMBER: RESUL, NEBİ

İlk bakışta “Peygamber”, “Resul” ve “Nebi” kelimelerinin aynı anlamı ifade eden eşanlamlı kelimeler olduğu düşünülmektedir.…

3 saat ago