YAZIK BÖYLE Mİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ?

Yazık Cüneyt Yüksel’i böyle mi ödüllendiriyoruz?

Cüneyt Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı iken Melek Mosso konseri nedeniyle istifa eden Cüneyt Yüksel, AK Parti‘nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Melek Mosso Konseri ve İstifanın Ardından

Yüksel, 7 ay önce Tekirdağ Kiraz Festivali’nde Melek Mosso konseri düzenlemişti. Bu karar sonrası gelen tepkiler üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı.

Belediye Başkanlığına Vekaleten Atama

Yüksel’in istifasının ardından, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevine vekaleten AK Parti’li Hüseyin Uzunlar getirildi.

HABER YORUM

Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Kiraz Festivali’nde Melek Mosso’ya konser verdirttiği için tepkilerin ardından istifa etmişti. Şimdi ise Cüneyt Yüksel, AK parti tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Bu durum bizlere, Melek Mosso konserinden sonra istifa etmek zorunda kalan Cüneyt Yüksel’in, her şeye rağmen ödüllendirildiği hissini uyandırıyor. İlçe Belediye Başkanlığından tepkiler üzerine istifa eden birinin, Büyükşehir’e aday gösterilmesinin başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyoruz.

Şimdi kamuoyu haklı olarak şu soruyu gündeme getiriyor. “O günden bu güne ne değişti ki Cüneyt Yüksel Büyükşehir’e aday gösterilerek ödüllendirildi?”

Bu ve benzeri olaylar sebebiyle kamuoyu, “Ak Partinin 2002 ruhundan çok uzaklaştığı” kanaatine de hakim oldu.

Hiç şüphesiz Yüksel’in aday gösterilmesi hakkında,  Ak parti tarafından “Siyasi dengeler” gözetildiği türünden açıklamalar yapılacaktır. Ancak, Cüneyt Yüksel’in Tekirdağ Büyükşehir’e aday gösterilmesi, muhafazakar kesim tarafından tepkiyle karşılanmış durumdadır. Bu tepkilerin 31 Mart’ta sandığa olumsuz şekilde yansıması da kaçınılmaz hale gelmiştir.

MİRATHABER.COM- YOUTUBE

 

 

 

 

Recent Posts

  • Gündem

İHBARCI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ NEREDE?

İHBARCI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ NEREDE? Değerli yazarımız Atilla Akbaş’ın Pazar günü Mirat Haber.com’ da yayınlanan…

46 dakika ago
  • Gündem

Erdoğan ‘Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde konuştu. Bütün ülkeleri Filistin'i tanımaya çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan,…

2 saat ago
  • Makale

Siyasette Yumuşama mı, Yoksa Siyasi Taktik mi?

Son günlerde, siyaseti  Erdoğan-Özel görüşmesine odaklandı. Uzun zamandır, karşı cenahlarda yer alan bu iki siyasi…

2 saat ago
  • Gündem

Cenevre Üniversitesi Öğrencileri Filistin’e Desteğini Sürdürüyor

Cenevre Üniversitesi Öğrencileri Filistin'e Desteğini Sürdürüyor: Rektörlük Uyarılarına Rağmen Eylemler Devam Ediyor Cenevre Üniversitesi öğrencileri,…

2 saat ago
  • Makale

EY YAŞAM SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?…

Ey Gazze! Çocuklarınız çocuklarımızdır, kanımız kanımızdır, sizin yaralarınız bizim yaralarımızdır ve sizin düşmanlarınız bizim de…

3 saat ago