Gündem

Zaman Ayarlı Provokasyon!

ODA TV’nin ‘zaman ayarlı’ Atatürk provokasyonu elinde patladı: Kabataş Lisesi değil Sarıyer Belediyesi yurdu!
CHP’nin karanlık yandaşı ODA TV’nin Atatürk provokasyonu elinde patladı. Türkiye’nin en köklü liselerinden olan İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde çekildiği iddia edilen skandal görüntülerin 29 Ekim’de gerçekleştiği, Kabataş Lisesi’nde değil, İstanbul Sarıyer Belediyesi’ne ait yurtta gerçekleştiği tespit edildi. Videoda, üç liselinin Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini ellerindeki bıçakla paramparça ettikleri anlar yer alıyordu.

Türkiye’nin en köklü liselerinden olan İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nde çekilen görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Sosyal medyaya yer alan videoda, üç liselinin Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini ellerindeki bıçakla paramparça ettikleri anlar yer aldı.

GÖRÜNTÜLERİN ESKİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Kabataş Lisesi öğrencileri tarafından çekildiği iler sürülen ve sosyal medyada bir anda yayınlanan, Atatürk’e ait posterin yırtılmasına ilişkin görüntülerin eski olduğu ortaya çıktı.

SARIYER BELEDİYESİ’NE AİT YURTTA GERÇEKLEŞTİ 

ODA TV’nin yeniymiş gibi servis ettiği olayın geçtiğimiz 29 Ekim’de gerçekleştiği, Kabataş Lisesi’nde değil, İstanbul Sarıyer Belediyesi’ne ait yurtta gerçekleştiği bildirildi.

KABATAŞ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ

Yurtta kalan öğrencilerin Kabataş Lisesi öğrencileri olduğu öğrenilirken, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de konuyla ilgili müfettiş görevlendirdiği öğrenildi. Olayın provokasyon olduğu, aylar önce yaşanmış olmasına karşın, videonun özellikle ODA TV tarafından, CHP’nin Kur’an kurslarını hedef alan açıklamalarıyla aynı süreçte servis edildiği söyleniyor.

Recent Posts

  • Gündem

ABD Üniversitelerinde Filistin’e Destek Eylemleri Yayılıyor

ABD Üniversitelerinde Filistin'e Destek Eylemleri Yayılıyor California Üniversitesi öğrencilerinin Gazze'ye yönelik İsrail saldırılarını protesto etmek…

38 dakika ago
  • Gündem

SADULLAH AYDIN: ÖLÜMÜ UNUTAN GENÇLİK DİNİ DEĞERLERDEN UZAKLAŞTI

Yazar Sadullah Aydın’ın Rağbet Yayınları arasında çıkan son romanı “Prens ve Ölüm” kitabı hakkında konuştuk.…

2 saat ago
  • Makale

KUR-AN’I KERİM’DE TERÖR’ÜN TANIMI

Sosyologlar, düşünürler, devletler ve devletin istihbarat birimleri terör kelimesinin bir çok tanımı yapmıştır. Ancak Kuranda…

2 saat ago
  • Makale

Siyasal Travmalar ve Sorgulama

Çözüm arayışları için, toplumların çöküşünde birçok şeyin eş zamanlı sorgulanması gerekirken, biz önceliğin eğitim olduğunu…

3 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR II

İsraf Nedir? Sevgili kardeşlerim; bu ön bilgileri sunduktan sonra israf nedir sorusunu yöneltelim ve cevabını…

3 saat ago