Gündem

Zelenski Kanada Parlamentosuna Seslendi!

Ukrayna Devlet Bakanı Vladimir Zelenski Kanada Parlamentosuna seslendi. Rusya’nın 97 Ukraynalı çocuğu öldürdüğünü açıklayan Zelenski hava sahasının mutlaka kapatılması gerektiğini vurgulayarak “Lütfen bunu anlayın” dedi. Zelenski ayrıca “yaptırımlar savaşın sonunu getirmedi” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Kanada Federal Parlamentosu Genel Kuruluna hitap etti. Zelenskiy konuşmasını, dev bir ekranla yansıtılan çevrim içi bağlandığı oturumda gerçekleştirdi.

“LÜTFEN BOMBALAMAYI DURDURUN” 
Ukrayna hava sahasının uçuşa kapatılması talebini yineleyen Zelenskiy, “Lütfen gökyüzünü kapatın. Hava sahasını kapatın. Lütfen bombalamayı durdurun. Bunu gerçekleştirene kadar şehirlerimize daha kaç füze düşmesi gerekiyor?” dedi.

“RUSYA UKRAYNA’YI YOK ETMEYE ÇALIŞIYOR” 
Parlamentoya duygusal bir konuşma yapan Zelenskiy, “Sizden, şehirlerinizin bombalanmasının, evlerinizin yakılmasının, şehirlerinizin yıkılmasının nasıl bir şey olduğunu hayal etmenizi istiyoruz. Rusya, Ukrayna’yı yok etmeye çalışıyor.” diye konuştu.

 

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

35 dakika ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

35 dakika ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

2 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

22 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

23 saat ago