islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5110
EURO
34,8958
ALTIN
2.455,36
BIST
9.889,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

2021’in En Başarılı Siyasetçisi Kim?

2021’in En Başarılı Siyasetçisi Kim?
3 Ocak 2022 13:00
A+
A-

Optimar araştırma merkezinin düzenlediği Türkiye’nin Nabzı Aralık Ayı Araştırmasında katılımcılara en başarılı siyasetçi soruldu. Katılımcılardan Recep Tayyip Erdoğan yanıtı alındı.

Optimar Araştırma, 2021 yılında gerçekleştirdikleri “Türkiye’nin Nabzı” araştırmasının sonuçlarını açıkladı. 2021 senesinde en önemli dış politika olayı, 2021 senesinin en unutulmayan olayı, 2021 senesinin en çok konuşulan siyasetçisi, 2021’de sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi gibi başlıkların yanıtları da belli oldu.

2021 yılı biterken, Optimar Araştırma 2021 yılının “en”lerini açıkladı. 26 ilde 2.526 katılımcıyla düzenlenen araştırmada yılın en önemli dış politika olayı, en çok konuşulan siyasetçi, sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi soruları soruldu. Gelen yanıtlar sonrasında da yılın “en”leri ortaya çıktı.

EN BAŞARILI SİYASETÇİ ERDOĞAN

Araştırmaya katılan vatandaşlara 2021 yılının en başarılı siyasetçisi sorusunu soran Optimar’ın aldığı cevapların başında Recep Tayyip Erdoğan yanıtı yer aldı.

EN İYİ SOSYAL MEDYA KULLANAN SİYASETÇİ SEÇİLDİ

“2021 yılının en iyi sosyal medya kullanan siyasetçisi sizce kimdir?” sorusuna ise yüzde 24,3 ile Recep Tayyip Erdoğan cevabı verildi. Sonrasında sırasıyla Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Fahrettin Koca, Barış Atay, Süleyman Soylu, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğu, Devlet Bahçeli, Ali Babacan, Binali Yıldırım, Fuat Oktay, Abdullah Gül, Fatih Erbakan, Doğu Perinçek, Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ, Muharrem İnce, Mustafa Sarıgül ve Temel Karamollaoğlu yer aldı.

EN ÇOK KONUŞULAN KİŞİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

“2021 yılının en çok konuşulan kişisi sizce kimdir?” sorusuna yüzde 43,5 ile Recep Tayyip Erdoğan cevabı verildi. Sonrasında yüzde 17,2 ile Fahrettin Koca, yüzde 10,1 ile Ekrem İmamoğlu, yüzde 4,2 ile Süleyman Soylu, yüzde 4,2 ile Ziya Selçuk geldi. Listenin devamında; Müge Anlı, Mete Gazoz, Mesut Özil, Şeyma Subaşı, Ezgi Mola, Serenay Sarıkaya, Şahan Gökbakar, Danla Biliç, Zeynep Bastık, İbrahim Tatlıses, Merve Dizdar, Melis Sezen yer aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.