islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3794
EURO
34,7502
ALTIN
2.410,67
BIST
10.091,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Eski İsrail uzay güvenliği şefi uzaylıların var olduğunu Trump’ın bunu bildiğini iddia ediyor

Eski İsrail uzay güvenliği şefi uzaylıların var olduğunu Trump’ın bunu bildiğini iddia ediyor
Mirat Haber Ajansı

Eski İsrail uzay güvenliği şefi, dünyalıların bir “galaktik federasyon”dan uzaylılarla temas halinde olduğunu söyleyerek şoka neden oldu. İsrail Savunma Bakanlığı uzay müdürlüğü eski başkanı Haim Eshed, İsrail medyasına yaptığı açıklamada, tanımlanamayan uçan nesnelerin (UFO) burada olduklarını, insanlığın henüz hazır olmadığını ve burada olduklarının söylenmemesini istediklerini iddia etti. İbranice röportaj Aralık ayında çıkmıştı ama bir süre sonra Kudüs Postası tarafından çevirilip İngilizce olarak yayınlanmasından sonra ilgi gördü. Saygın bir profesör ve emekli general olan Eshed, uzaylıların insanlığı eşit derecede merak ettiklerini ve evrenin yapısını çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Eshed, Amerikalı astronotların ve uzaylı temsilcilerin bulunduğu Mars’ın derinliklerindeki bir yeraltı üssünde türler arasında işbirliği anlaşmaları imzalandığını söyledi. Deney yapmak için anlaşmamız var dedi. Eshed, Başkan Donald Trump’ın uzaylıların varlığından haberdar olduğunu, “bu bilgiyi açıklamanın eşiğinde” olduğunu, ancak kitlesel histeriyi önlemek için uzaylılar tarafından gizli tutmasının istendiğini, galaktik federasyonun insanlığın hazır olmasını beklediğini söyledi. Hazır olmak Eshed’e göre uzay ve uzay gemilerinin ne olduğunu genel olarak anlayacağımız bir aşamaya ulaşmak. Beyaz Saray, Pentagon ve İsrailli yetkililer konu hakkında yorum yapmadı. NASA sözcüsü, temel hedeflerinden birinin evrendeki başka yaşam türlerini aramak olduğunu ancak henüz dünya dışı yaşam belirtisi bulamadıklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.