islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3814
EURO
34,6862
ALTIN
2.410,10
BIST
10.098,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Altında Yeni Çıkış 3 Ocak’ta

Altında Yeni Çıkış 3 Ocak’ta
29 Aralık 2021 12:03
A+
A-

Altın ve dolar yerine toprak ve konut alınması gerektiğini söyleyen ve yine aynı şekilde 1000 liradan altınlarını bozdurmayanlara ‘Bekleyin’ çağrısı yapan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran’dan yeni açıklamalar yaptı.

Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, sosyal medya hesabından yatırım yapacaklara yeni uyarılar yaptı.

Mert Başaran yaptığı açıklamada, “Bu hafta Noel nedeni ile yurt dışı piyasalar kapalı olacak. Bu nedenle oluşacak rakamları çok ciddiye almamak lazım. Ocak 3’e kadar dünya tatilde biz bizeyiz” dedi.

Yatırımların doğru yere yapılması konusunda vatandaşları uyaran Başaran, “Kısa vadede hızlı kazanicam diye bilmediğiniz işlere tüm paranızla girmeyin. İlla girecekseniz 1000 lira ile girin bir bakın kolay mı? Önce kaybedin, hata yapın, tecrübe yapın.1994’te elimde Marbank hissesi vardi, küçük çocukken nasıl para kaybedilir erken yaşta öğrendim” ifadelerini kullandı.

Altın 1000 lira olur mu? sorusuna cevap vermişti
Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen ‘Altın 1000 lira olur mu yeniden?’ sorusuna cevap veren Mert Başaran, “Altın 1000 lirayı görecek. Ama şu an dolar 18 oldu, altın 1000 lirayı gördü. İnsanlar kar edemedi, her şey pahalılandı. Burada 1000 lirayı gördüğünde insanların değerlendirebileceği hayat şartlarının oluşması gerek” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.