Gündem

Aksaray’da öğrencisini döven öğretmenin cezası belli oldu

Aksaray’da, öğrencisi T.K.’yi dövdüğü gerekçesi ile bakanlık tarafınca öğretmenlik mesleğine son verilen Ali Rıza Y., hakkında açılan davada 10 ay hapis cezası verilip, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

KORİDORDA TEKME VE YUMRUKLARLA DÖVMÜŞTÜ

Meydana gelen olay, 14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Şehit Salih Aksu Ortaokulu’nda yaşandı. Öğretmen Ali Rıza Y., ders sırasında 5’inci sınıf öğrencisi T.K.’yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü, boğazını sıktı.

BAŞKA BİR ÖĞRETMEN TARAFINDAN KURTARILDI

Sesleri duyan başka sınıftaki teknoloji tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü, koşarak olayda dayak yiyen öğrenci T.K.’yı meslektaşı Ali Rıza Y.’nin elinden kurtardı.

Daha sonrasında ise diğer sınıftaki öğretmenler de çıkıp, öğrenciyi alt kata indirdi. Şiddet anı ise güvenlik kamera tarafınca kayıtlara yansıdı. Yaşanan olayın ardından ise T.K., durumu babası Duran K.’ye anlattı.

Duran K. da oğlunu önce hastaneye götürüp ardından ise sağlık kontrolünden geçirdi. T.K.’ya aldığı darbeler sebebiyle 10 gün iş göremez raporu verildi. Sonrasında ise savcılığa giderek öğretmen Ali Rıza Y. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Recent Posts

  • Makale

ALIN TERİ

Kim bakar emeğe, alın terine Gün gelir kenara atarlar seni Koyarlar vasıfsız şahsı yerine Kıytırık…

12 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak

Gazze Şeridi'nde Yitirilen Hayatlar: Acıyı Anlatmak Gazze Şeridi, yıllardır çatışmaların, acıların ve umutların yeri olmuştur.…

12 saat ago
  • Makale

EROL GÜNGÖR’ÜN KAYBI TÜRKİYE’NİN KAYBIDIR!

24 Nisan 1983 yılında vakitsiz ölümüne en fazla üzüldüğüm isimlerden birisi Erol Güngör (1938) Hoca…

13 saat ago
  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

1 gün ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

1 gün ago