Gündem

Allah’ın Peygamberlerine Hakarete İmam İsyanı

Türkiye’de her gün Allahın peygamberlerine, Hz. Meryem validemize yapılan hakaretlere karşı suskun duran İslami camianın aksine bir imam hatip isyan etti.

İslami değerlere yapılan saldırılara Müslüman kesimle birlikte siyasetteki muhafazakârların suskun kalması üzerine, edepsizler saldırılarının dozunu daha da arttırdı. Önce İslam tarihinde saygın olan kişilere dil uzatan din dışı kesimler akabinde İslam’ın peygamberlerine de hakaret etme cüretinde bulundular.

İslami kesimin iktidara gelerek sağcı ve muhafazakâr olması ile birlikte yaşanan bütün İslam dışı uygulamalar, dinimize hakaret aracı kılındılar. Yolsuzluk, adaletsizlik ve beceriksizlikler, İslam’a mal edilerek dinimiz ve değerlerimize saldırı aracı olarak kullanılmaya başlandı.

Müslüman camianın ezici çoğunluğunun muhafazakârlaşarak sekülerliğe evrilmesi ile meydanı boş bulan din karşıtları İslami değerlere karşı yoğun saldırılar yaptılar.

İSLAM’I TEMSİL MAKAMI OLMADIĞI İÇİN SALDIRIYORLAR

Son olarak İslam peygamberlerine ve Hazreti Meryem validemize dil uzatmaya kadar işi azıtan din karşıtları, Âdem aleyhisselam ve Havva validemize de ağır hakaretler ettiler. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu konuda geç ve cılız tepkiyi vermesi Müslüman camiayı isyan noktasına getirdi.

İslam’a yapılan bu hakaretlere isyan eden ünlü İmam-Hatip Halil Konakçı, ilgili ve yetkili makamları göreve dave eden bir açıklama yaptı. Konakçı, açıklamasında şunları söyledi:

“Yüz yıl önce Hilafet makamını kaldırdılar. Şimdi herkes istediği gibi at koşturuyor. Hz.Meryem’e, Hz.Adem’e laf söyleyebiliyorlar. Bu alçaklara karşı yetkili makam istiyoruz!”

RAHATLARI BOZULMASIN DİYE FETÖ’YE DE SUSKUN KALMIŞLARDI

Uluslararası casusluk ve ihanet şebekesinin başı Fetullah Gülen’in İslam’ı tahrif etmesine konforları bozulmaması adına tepki göstermeyen muhafazakarlar, daha sonra bu yapının 15 Temmuz askeri darbesini gerçekleşmesine kadar giden sürece de müdahil olmamışlardı. Darbeden sonra FETÖ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar, yine bu rüşvetçi muhafazakârlar tarafından müdahaleye maruz kaldığı öne sürülmüştü. Özellikle Fısıltı gazetesi ve sosyal medyanın yanısıra bazı AK Parti milletvekilleri de televizyonlarda açık açık adliyelerde FETÖ Borsası kurulduğunu ve muhafazakarların yüksek paralar karşılığında FETÖ teröristlerini yargının elinden kurtardığını dile getirmişlerdi.

 

Recent Posts

  • Gündem

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, günümüzde tasvip etmediğimiz şekilde siyasal bir kimliğe bürünerek eylemlere…

9 saat ago
  • Gündem

Devlet Bahçeli’den İmamoğlu’na Sert Hamas Cevabı

Devlet Bahçeli'nin Sert Tepkisi: "Hamas'a Terör Örgütü Demek, Siyonizm'in Değirmenine Su Taşımaktır!" Devlet Bahçeli'nin CNN…

10 saat ago
  • Gündem

İslam’ın Emretmiş Olduğu Cihad Şekilleri

İslam’ın emretmiş olduğu Cihad  şekillerini dört ana noktada toplamak mümkündür... 1-Cihadı Ekber: Hiç şüphesiz insan,…

11 saat ago
  • Gündem

Simit Fiyatlarına Bakanlık Denetimi: Onay Zorunluluğu Geldi

Ticaret Bakanlığı, simit fiyat tarifelerine ilişkin önemli bir değişiklik yaptı. Ekmek fiyatlarındaki düzenlemeler benzeri, simit…

12 saat ago
  • Makale

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAKANLARIMIZ VE ALİ ERBAŞ İÇİN YABANCI LÜKS ARABA AYIPTIR VE GÜNAHTIR

Tevazu Bilinci Olmayanların İtibarı da Olmaz AHMET HAKAN -ALİ ERBAŞ Bizim müftü çocuğu olup İmam…

13 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR I

“İsraf etmeyin” emrinin akabinde Allah'ın israf edicileri sevmediğine vurgu yapılması israfın önemli haramlardan biri olmasına…

13 saat ago