islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
ALTIN
2.493,08
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Allah’ın Peygamberlerine Hakarete İmam İsyanı

Allah’ın Peygamberlerine Hakarete İmam İsyanı

Türkiye’de her gün Allahın peygamberlerine, Hz. Meryem validemize yapılan hakaretlere karşı suskun duran İslami camianın aksine bir imam hatip isyan etti.

İslami değerlere yapılan saldırılara Müslüman kesimle birlikte siyasetteki muhafazakârların suskun kalması üzerine, edepsizler saldırılarının dozunu daha da arttırdı. Önce İslam tarihinde saygın olan kişilere dil uzatan din dışı kesimler akabinde İslam’ın peygamberlerine de hakaret etme cüretinde bulundular.

İslami kesimin iktidara gelerek sağcı ve muhafazakâr olması ile birlikte yaşanan bütün İslam dışı uygulamalar, dinimize hakaret aracı kılındılar. Yolsuzluk, adaletsizlik ve beceriksizlikler, İslam’a mal edilerek dinimiz ve değerlerimize saldırı aracı olarak kullanılmaya başlandı.

Müslüman camianın ezici çoğunluğunun muhafazakârlaşarak sekülerliğe evrilmesi ile meydanı boş bulan din karşıtları İslami değerlere karşı yoğun saldırılar yaptılar.

İSLAM’I TEMSİL MAKAMI OLMADIĞI İÇİN SALDIRIYORLAR

Son olarak İslam peygamberlerine ve Hazreti Meryem validemize dil uzatmaya kadar işi azıtan din karşıtları, Âdem aleyhisselam ve Havva validemize de ağır hakaretler ettiler. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu konuda geç ve cılız tepkiyi vermesi Müslüman camiayı isyan noktasına getirdi.

İslam’a yapılan bu hakaretlere isyan eden ünlü İmam-Hatip Halil Konakçı, ilgili ve yetkili makamları göreve dave eden bir açıklama yaptı. Konakçı, açıklamasında şunları söyledi:

“Yüz yıl önce Hilafet makamını kaldırdılar. Şimdi herkes istediği gibi at koşturuyor. Hz.Meryem’e, Hz.Adem’e laf söyleyebiliyorlar. Bu alçaklara karşı yetkili makam istiyoruz!”

RAHATLARI BOZULMASIN DİYE FETÖ’YE DE SUSKUN KALMIŞLARDI

Uluslararası casusluk ve ihanet şebekesinin başı Fetullah Gülen’in İslam’ı tahrif etmesine konforları bozulmaması adına tepki göstermeyen muhafazakarlar, daha sonra bu yapının 15 Temmuz askeri darbesini gerçekleşmesine kadar giden sürece de müdahil olmamışlardı. Darbeden sonra FETÖ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar, yine bu rüşvetçi muhafazakârlar tarafından müdahaleye maruz kaldığı öne sürülmüştü. Özellikle Fısıltı gazetesi ve sosyal medyanın yanısıra bazı AK Parti milletvekilleri de televizyonlarda açık açık adliyelerde FETÖ Borsası kurulduğunu ve muhafazakarların yüksek paralar karşılığında FETÖ teröristlerini yargının elinden kurtardığını dile getirmişlerdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.