islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ALMAN FUTBOLCU MÜSLÜMAN OLDU

ALMAN FUTBOLCU MÜSLÜMAN OLDU
16 Eylül 2023 09:54
A+
A-

28 yaşındaki Alman futbolcu Robert Bauer, Instagram hesabından Müslüman olduğunu duyurdu.

Bu yaz döneminde Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Taee‘ye transfer olan Robert Bauer’ın Müslüman olması, Sosyal medyada geniş yankı buldu.

Robert Bauer, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bugün bana mesaj atan tüm insanlar için eşim ve onun ailesi sayesinde İslam ile tanıştım. Uzun yıllar oldu ve yolculuğumda bana yardım ettiğiniz ve beni cesaretlendirdiğiniz için hepinize minnettarım.”

HABER YORUM

İslam ile müşerref olan Robert Bauer’i tebrik ediyor, ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir hayat geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz.

Robert Bauer yaptığı paylaşımda, İslam’ı tanıma ve hak din ile müşerref olma noktasında eşinin ve eşinin ailesinin desteğinin olduğunu, bu yolculukta kendisini cesaretlendirdiklerini dile getirmiş.

Mirat Haber olarak biz de Robert Bauer’e, ailesiyle birlikte Kur’an ve sünnet ikliminde bir hayat geçirmelerini diliyor, Sıratı Müstakim gibi nurlu bir yolda yürürken dualarında İslam ümmetinin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için dua etmelerini istirham ediyoruz.

MİRATHABER.COM

 

KATOLİK İKEN GÖZ YAŞLARI İÇİNDE MÜSLÜMAN OLDU

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.