ALMAN FUTBOLCU MÜSLÜMAN OLDU

28 yaşındaki Alman futbolcu Robert Bauer, Instagram hesabından Müslüman olduğunu duyurdu.

Bu yaz döneminde Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Taee‘ye transfer olan Robert Bauer’ın Müslüman olması, Sosyal medyada geniş yankı buldu.

Robert Bauer, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Bugün bana mesaj atan tüm insanlar için eşim ve onun ailesi sayesinde İslam ile tanıştım. Uzun yıllar oldu ve yolculuğumda bana yardım ettiğiniz ve beni cesaretlendirdiğiniz için hepinize minnettarım.”

HABER YORUM

İslam ile müşerref olan Robert Bauer’i tebrik ediyor, ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir hayat geçirmelerini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz.

Robert Bauer yaptığı paylaşımda, İslam’ı tanıma ve hak din ile müşerref olma noktasında eşinin ve eşinin ailesinin desteğinin olduğunu, bu yolculukta kendisini cesaretlendirdiklerini dile getirmiş.

Mirat Haber olarak biz de Robert Bauer’e, ailesiyle birlikte Kur’an ve sünnet ikliminde bir hayat geçirmelerini diliyor, Sıratı Müstakim gibi nurlu bir yolda yürürken dualarında İslam ümmetinin birlik ve beraberliği, dirlik ve düzeni için dua etmelerini istirham ediyoruz.

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı. İsrail ordusu radyosundan  yapılan açıklamada şöyle denildi. "Gazze'nin güneyindeki tampon…

3 saat ago
  • Gündem

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor İsrail'in Gazze'ye Gece Boyunca Yaptığı Bombardımanlar Sonucunda Ölü ve Yaralılar…

4 saat ago
  • Gündem

ABD’li Senatörün Gazze Yorumu: “Gazze Hiroşima Olsun”

ABD'li Senatör Lindsey Graham Gazze Hakındaki Rezil İfadelerine Tepki Yağdı. Gazze İçin "Gazze Hiroşima Olsun"…

5 saat ago
  • Gündem

Türk Yahudisi Erroll Gelardin’in Sözleri Doğru mu?

Türk Yahudisi Erroll Gelardin'in Sözleri Doğru mu? Atatürk Sabataycı mı? İsrail vatandaşı Türk Yahudi yazar…

7 saat ago
  • Gündem

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep’te Başlıyor

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep'te Başlıyor Küresel tehditlere karşı ailenin önemi üzerine…

8 saat ago