islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Almanya, Nefret Suçu İşleyen İslam Düşmanını Bakan Yaptı

Almanya, Nefret Suçu İşleyen İslam Düşmanını Bakan Yaptı
26 Kasım 2021 00:23
A+
A-

Almanya, İslam’dan, Türklerden ve doğuya ait her şeyden nefret eden faşist, ırkçı ve nefret suçu işleyen Cem Özdemir gibi bir Nazi kalıntısını Bakan yapıyor.

Akşam saatlerinde Alman medyasının önemli internet sitelerinde geçen habere göre Alman Yeşiller Partisi eski Eş Başkanı ve faşist  Cem Özdemir, kurulan yeni hükümetin Tarım Bakanı olacak.

Uzun süredir hükümet kuramayan Alman partilerinden carşamba günü haber gelmişti. Bazı partiler yaptıkları açıklamalarda hükümet kurma konusunda anlaştıklarını belirtmişlerde. Ne var ki başta Alman kamuoyu olmak üzere dünya buna inanmamıştı. Çünkü Alman siyaseti tam bir kriz halindeydi.

Bu arada akşam saatlerinde medyaya düşen bir haber bomba etkisi yaptı. Yeni hükümet için Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP), bazı yeni hükümet üyelerinin adını kamuoyuna sızdırdılar.

Hükümet konusunda varılan anlaşmanın ardından sıra bakanlıkların dağıtımına geldi.

TARIM BAKANLIĞINA TANIDIK BİR İSİM
Alman Bild gazetesi de, yeni kurulan hükümette Cem Özdemir’in Tarım Bakanı olarak görev alacağını duyurdu.

FAŞİST VE NAZİST CEM ÖZDEMİR ÜZERİNDE ANLAŞILDI
Gazeteye göre bu görev için Yeşiler Partisi Sözcüsü Steffi Lemke’nin ismi üzerinde duruluyordu ancak Cem Özdemir üzerinde anlaşıldı.

10 GÜN İÇİNDE ORTAK HÜKÜMET PROGRAMLARINA ONAY VERİLECEK
Öte yandan Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.