Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Belgrad’a Direkt Uçuş Var Artık

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Belgrad’a direkt uçuşlar başladı
AnadoluJet, Ankara ve Sırbistan’ın başkenti Belgrad arasında haftada iki gün karşılıklı sefer düzenleyecek.

İlk yolcularını çiçeklerle uğurladı

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, AnadoluJet Belgrad uçuşunun ilk yolcularını çiçeklerle uğurladı.

TAV Havalimanları’ndan yapılan açıklamaya göre, Ankara Esenboğa Havalimanı, Belgrad’a gerçekleşen AnadoluJet uçuşunun ilk misafirlerini çiçeklerle yolculadı.

Ankara’dan Belgrad’a gerçekleşen ilk uçuşun yolcuları arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası Skal Dernekleri Türkiye Federasyonu Başkanı Savaş Çolakoğlu da yer aldı.

Anadolu Jet, Ankara ile Belgrad arasında perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada iki gün karşılıklı sefer düzenleyecek. Bu arada, Ankara Esenboğa Havalimanı, bu yılın ilk 11 ayında 6,4 milyon yolcuya hizmet verdi.

İki başkent: Belgrad ve Ankara

Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, AnadoluJet’in Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a direkt uçuşlara başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Yolcularımıza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Başkentimiz Ankara’dan dünyanın dört bir yanına direkt uçuşları artırmak üzere paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam ediyoruz. İki başkenti birbirine bağladığımız Belgrad ve Ankara arasında direkt uçuşlarla uçuş sayımıza bir yeni nokta daha eklemek gurur verici.” ifadelerini kullandı.

Recent Posts

  • Gündem

RAKICILAR MI ZAVALLI ZAVALLILAR MI RAKICI?

Alkollü içkilerin ve bunların başında rakının insan sağlığı için tehlike oluşturduğu bilinmektedir. Alkollü içkiler, yaralama…

2 saat ago
  • Gündem

Gazze Şeridi’nde Toplu Nikah Töreni Düzenlendi

Gazze Şeridi'nde Toplu Nikah Töreni Toplu Nikah Töreni Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırıları Altında Gerçekleşti Gazze…

3 saat ago
  • Gündem

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze’den Görüntüler

İsrail Saldırıları Altındaki Gazze'den Görüntüler Gazze Şeridi'nde İsrail'in Amansız Saldırısı ve Filistinlilerin Güçlü Mücadelesi Gazze…

3 saat ago
  • Makale

Gazze Konusunda “Duygu Ötesi Yaşayan İnsanlar”

Prf.Dr. Erol Göka ‘’İDE'de(İslam Düşünce Enstitüsü)" yapılan oturumda dünyada şahit oldukları binlerce zulme karşı, duyarsız…

4 saat ago
  • Gündem

Sait Çamlıca: Teknolojiyi Akıllıca ve Müslümanca Kullanın!

Eğitimci Yazar Sait Çamlıca Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle ‘Teknoloji…

4 saat ago