Antalya’da Patron Arabası Kirlenmesin Diye İşçsini Bagajda Taşıdı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, inşaat firmasının sahibi olan bir kişi, yanındaki işçiyi koltuğa oturtmak yerine bagajda taşıdı. Durumu gören vatandaşlar ise olaya büyük tepki gösterdi.

Vicdanları sızlatan olay geçtiğimiz günlerde Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde oldu. İnşaat sektöründe iş yapan bir firma sahibi, inşaatta çalışan işçiye iddia edilene göre çalışırken giymek üzere ayakkabı aldı ama numarası küçük oldu.

Bunun üzerine patron, işçiyi mağazaya götürmeye çalışırken yapı marketin önüne gelindiğinde ön ya da arka koltuk yerine açılan bagaj kapısından inen işçiyi görenler şaşkınlık geçirdi.

Bagajdan indikten sonra yapı marketin içine giren ve ayakkabısını değiştiren işçi, tekrar bagaja binip ve bagaj kapısı bir vatandaşın yardımıyla üzerine kapatıldı.

Görenlerin büyük tepkisine yol açan olay, cep telefonu ve güvenlik kameraları ile görüntülendi. Araç sahibi ise, işçiyi bagaja binmesi için zorlamadığını, üzeri kirli olduğu için kendisinin bagajda içinde gitmek istediğini ifade etti.

Recent Posts

  • Ekonomi

Yeni Otomobil Düzenlemesi: Araç Bayilerde Zamlanmayacak

"Araç bayilerde zamlanmayacak" düzenlemesi, otomobil satış süreçlerindeki fiyat istikrarını sağlamak amacıyla hayata geçiriliyor. Ticaret Bakanlığı'nın…

33 dakika ago
  • Gündem

Avrupa’da Son Üç Yılda 51 Bin Göçmen Çocuk Kayboldu

Avrupa'da Son Üç Yılda 51 Bin Göçmen Çocuk Kayboldu... Kayıp Göçmen Çocuklar: Avrupa'da Artan Bir…

2 saat ago
  • Gündem

ABD Üniversitelerinde Filistin’e Destek Eylemleri Yayılıyor

ABD Üniversitelerinde Filistin'e Destek Eylemleri Yayılıyor California Üniversitesi öğrencilerinin Gazze'ye yönelik İsrail saldırılarını protesto etmek…

3 saat ago
  • Gündem

SADULLAH AYDIN: ÖLÜMÜ UNUTAN GENÇLİK DİNİ DEĞERLERDEN UZAKLAŞTI

Yazar Sadullah Aydın’ın Rağbet Yayınları arasında çıkan son romanı “Prens ve Ölüm” kitabı hakkında konuştuk.…

4 saat ago
  • Makale

KUR-AN’I KERİM’DE TERÖR’ÜN TANIMI

Sosyologlar, düşünürler, devletler ve devletin istihbarat birimleri terör kelimesinin bir çok tanımı yapmıştır. Ancak Kuranda…

4 saat ago