islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Arap Ligi Zirvesi Coronavirüs Nedeniyle İptal

Arap Ligi Zirvesi Coronavirüs Nedeniyle İptal

Mirat Haber Ajansı

Arap Birliği genel sekreterinin Cumartesi günü yaptığı açıklamaya göre, Arap Birliği zirvesinin yeni koronavirüsün yayılmasından duyulan korkular nedeniyle askıya alındı söyledi. Ebil Geyt, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdelmadjid Tebboune ile birlikte bir basın toplantısında Cezayir’de Mart ayı sonunda yapılması planlanan zirvenin Haziran ayından önce yapılabileceğini söyledi.

Geyt, kesin tarihin ev sahibi ülke olarak Cezayir ile koordineli olarak belirleneceğini söyledi. COVID-19 olarak bilinen virüs, ABD, İngiltere, Singapur, Fransa, Rusya, İspanya ve Hindistan da dahil olmak üzere 45’ten fazla ülkeye yayıldı. Virüsün ortaya çıktığı Çin’in 2.837 ölümle en kötü hit olduğu bildirildi. Salgını halihazırda uluslararası bir sağlık acil durumu ilan eden Dünya Sağlık Örgütü, küresel koronavirüs alarm seviyesini Cuma günü bir üst seviyeye yükseltti.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi