Avrupa’da Kur’an Okuyan Kişiye İğrenç Taciz!

Avrupa’da giderek artmaya devam eden İslamofobi, Müslümanların ibadetlerine dahi müdahale etme noktasına vardı. Sözde “demokrasinin beşiği” diye anılan İngiltere’nin Londra şehrinde metroda yolculuk esnasında sessiz bir şekilde Kur’an okuyan bir yolcu, İslam düşmanı bir yolcunun sözlü tacizine maruz kaldı.

Burası Hristiyan Bir Ülke

Yaşanan bu skandal olay, geçtiğimiz günlerde Tower Hill yakınlarındaki District mevkiinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, yumuşak bir tonla Kur’an okuyan kişiye aniden bağırmaya başlayan ve “Burası Hristiyan bir ülke. Bizim görgü kurallarımıza ve işlerimizi yapma şeklimize uygun davranın” diye çıkışan İngiliz adam, ayrıca karşısındaki kişiye “Saygın yok. Mahremiyetimi ve alanımı ihlal ettin. Ben buradaydım ve ‘Yapabilir miyim’ diye sorma nezaketini bile göstermedin” dediği öğrenildi.

Beni En Temel Hakkımdan Mahrum Etmek İstedi

Yaşadığı bu skandal olay ile ilgili konuşan kişi ise “O kişi, beni en temel hakkımdan mahrum etmek istedi. Birçok kez onu görmezden gelmeye çalıştım. Tek istediğim her sabah yaptığım gibi o gün de Kur’an’ımı okumaktı. Onun ideolojisi ve eylemlerinin başkaları üzerinde büyük etkisi olabileceğini düşünüyorum. Umarım hatalarını anlar ve yolunu değiştirir. Allah onu doğru yola iletsin” dedi.

İngiliz Ulaştırma Polisi olayı araştırdıklarını söylemekle birlikte daha fazla bilgi vermedi.

Recent Posts

  • Gündem

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı: "Meydan Okumak Benim Hayat Sembolüm" Bir Kız Çocuğunun Cesareti Gazze'den…

15 saat ago
  • Gündem

Yahya Sinwar Kimdir?

Yahya Sinwar Biyografisi Yahya Sinwar (Arapça: يحيى السنوار, D.T 1962), Yehya Sinwar olarak da bilinir,…

16 saat ago
  • Gündem

Gazze’de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı

Gazze'de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı Gazze Şeridi'nde Kıtlık Tehdidi Yeniden Gündemde Gazze Şeridi'ndeki…

16 saat ago
  • VİDEOLAR

FETVA İSTE “Kabir Azabı”

17 saat ago
  • Gündem

BAŞ ÖRTÜLÜ HAKİM LAİKLİĞE AYKIRIDIR

Önce 17 Mayıs 2024 tarihli haberi okuyalım: {Başörtülü Hakimeyi reddetti... Gerekçe Laikliğe aykırılık. Ankara 1'inci…

17 saat ago
  • Gündem

PUT KRAVAT

Odatv yazarlarında Hurrem Elmascı Cumhurbaşkanımızın taktığı son kravatın desenlerini pek beğenmiş ve sırası gelmişken kravatın…

18 saat ago