islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4960
EURO
34,9488
ALTIN
2.429,76
BIST
9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Avrupa’da Kur’an Okuyan Kişiye İğrenç Taciz!

Avrupa’da Kur’an Okuyan Kişiye İğrenç Taciz!
1 Aralık 2021 16:04
A+
A-

Avrupa’da giderek artmaya devam eden İslamofobi, Müslümanların ibadetlerine dahi müdahale etme noktasına vardı. Sözde “demokrasinin beşiği” diye anılan İngiltere’nin Londra şehrinde metroda yolculuk esnasında sessiz bir şekilde Kur’an okuyan bir yolcu, İslam düşmanı bir yolcunun sözlü tacizine maruz kaldı.

Burası Hristiyan Bir Ülke

Yaşanan bu skandal olay, geçtiğimiz günlerde Tower Hill yakınlarındaki District mevkiinde meydana geldi. Öğrenilen bilgiye göre, yumuşak bir tonla Kur’an okuyan kişiye aniden bağırmaya başlayan ve “Burası Hristiyan bir ülke. Bizim görgü kurallarımıza ve işlerimizi yapma şeklimize uygun davranın” diye çıkışan İngiliz adam, ayrıca karşısındaki kişiye “Saygın yok. Mahremiyetimi ve alanımı ihlal ettin. Ben buradaydım ve ‘Yapabilir miyim’ diye sorma nezaketini bile göstermedin” dediği öğrenildi.

Beni En Temel Hakkımdan Mahrum Etmek İstedi

Yaşadığı bu skandal olay ile ilgili konuşan kişi ise “O kişi, beni en temel hakkımdan mahrum etmek istedi. Birçok kez onu görmezden gelmeye çalıştım. Tek istediğim her sabah yaptığım gibi o gün de Kur’an’ımı okumaktı. Onun ideolojisi ve eylemlerinin başkaları üzerinde büyük etkisi olabileceğini düşünüyorum. Umarım hatalarını anlar ve yolunu değiştirir. Allah onu doğru yola iletsin” dedi.

İngiliz Ulaştırma Polisi olayı araştırdıklarını söylemekle birlikte daha fazla bilgi vermedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.