
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da ayakkabı boyacılığı yapan 66 yaşındaki İbrahim Bayraktar, bir gün boyunca kazandığı parayı Arakanlı Müslümanlara bağışlama kararı aldı.
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da ayakkabı boyacılığı yapan 66 yaşındaki İbrahim Bayraktar, bir gün boyunca kazandığı parayı Arakanlı Müslümanlara bağışlama kararı aldı.
Bayraktar, Arakanlı Müslümanlara yardım amacıyla, bir grup genç tarafından Antakya 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda kurulan “Arakan Kan Ağlıyor” kermesine, seyyar ayakkabı sandığıyla katıldı.
Sandığına “Her şey Arakan için” yazılı döviz asan Bayraktar, bugün gün boyu kazanacağı parayı Arakanlı Müslümanlara göndereceğini söyledi.
Yaklaşık 20 yıldır ayakkabı boyacılığı yaptığını aktaran Bayraktar, Arakan’da Müslümanlara yapılan zulümleri televizyonda gördüğünü, bu drama duyarsız kalamayacağını ifade etti.
Yapılan zulümlerin insanlık dışı olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Benim de bu yardımda bir katkım olsun istedim. Bir günlük kazancımı oraya bağışlayacağım. Elimizden gelen bu. Allah yanlarında olsun inşallah.” diye konuştu.
Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi
Dünya Motokros Şampiyonası 17. ayak yarışı hakkında son gelişmeler. Dünya Motokros Şampiyonasının 17. ayak yarışı,…
Türkiyenin genç motokros yıldızları, MXGP Akademide buluştu. Genç sporcular, bu etkinlikte becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
Beşiktaş, bir sezonluk aranın ardından derbi kazandı. Bu galibiyet, takımın sezon hedefleri açısından büyük önem…
Gençlerbirliği, Süper Ligde yarın Trabzonspora konuk olacak. Maç, iki takım için de büyük önem taşıyor.
Amed Sportif Faaliyetlerin Kasımpaşa karşısında tek hedefi galibiyet için sahaya çıkıyor. Takım, bu maçta 3…
Trabzonspor ile Gençlerbirliği 75. randevuda hakkında son gelişmeler. Trabzonspor ile Gençlerbirliği, 75. kez karşı karşıya…