Babanın, başıboş köpeklere isyanı

Başıboş sokak köpekleri nedeniyle çocuğunu parka götüremediği için isyan eden bir baba, sayıları 10’a yakın olan köpeklerin bölgeden alınmasını istedi.

Sokaklarda başıboş dolanan köpekler nedeniyle meydana gelen saldırı ve yaralanmalar, aileleri endişelendiriyor.

Son olarak Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye isimli kız çocuğunun iki pitbull tarafından ısırılarak ağır yaralanması, köpeklerle ilgili yeni düzenlemeleri gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahipsiz köpeklerin barınaklara toplanması talimatı verirken, vatandaşlar da talimatların uygulanması yönünde çağrıda bulundu.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir baba, Ensonhaber’in ihbar hattına gönderdiği videoyla sokak köpeklerinin başıboş gezmesine tepki gösterdi.

“Allah rızası için bu it sürülerini buradan kaldırsınlar”

Belediyeye seslenerek 10 tane köpek olduğunu söyleyen baba, “Buradan Ceyhan Belediyesi’ne sesleniyorum. Atatürk Parkı’nda 8-10 tane koca koca köpek var.

Çocuklarımızı bu parka getirmişiz ama dışarıya çıkaramıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz, Allah rızası için bu it sürülerini buradan kaldırsınlar. Rica ediyorum bakın aç aç duruyorlar.” ifadelerini kullandı.

” Yetkililerden birinin evladını parçalasaydı bugün bu köpekler burada olmayacaktı”

Yekililere seslenen baba, “Yeni bir çocuk vakası mı bekliyorsunuz. Birinin evladını mı parçalamasını bekliyorsunuz. Yetkililerden birinin evladını parçalasaydı bugün bu köpekler burada olmayacaktı. Allah’tan yetkillilerin çocuğunun parçalanmasını dileyelim? Allah muhafaza buyursun, onu dilemiyorum ama siz kendi çocuğunuza yapılmış gibi görün bunu.” dedi.

Recent Posts

  • Gündem

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER BAYRAMI

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, günümüzde tasvip etmediğimiz şekilde siyasal bir kimliğe bürünerek eylemlere…

8 saat ago
  • Gündem

Devlet Bahçeli’den İmamoğlu’na Sert Hamas Cevabı

Devlet Bahçeli'nin Sert Tepkisi: "Hamas'a Terör Örgütü Demek, Siyonizm'in Değirmenine Su Taşımaktır!" Devlet Bahçeli'nin CNN…

9 saat ago
  • Gündem

İslam’ın Emretmiş Olduğu Cihad Şekilleri

İslam’ın emretmiş olduğu Cihad  şekillerini dört ana noktada toplamak mümkündür... 1-Cihadı Ekber: Hiç şüphesiz insan,…

10 saat ago
  • Gündem

Simit Fiyatlarına Bakanlık Denetimi: Onay Zorunluluğu Geldi

Ticaret Bakanlığı, simit fiyat tarifelerine ilişkin önemli bir değişiklik yaptı. Ekmek fiyatlarındaki düzenlemeler benzeri, simit…

11 saat ago
  • Makale

CUMHURBAŞKANIMIZ, BAKANLARIMIZ VE ALİ ERBAŞ İÇİN YABANCI LÜKS ARABA AYIPTIR VE GÜNAHTIR

Tevazu Bilinci Olmayanların İtibarı da Olmaz AHMET HAKAN -ALİ ERBAŞ Bizim müftü çocuğu olup İmam…

12 saat ago
  • Gündem

İSRAF, ALLAH’A İSYAN VE İNSANLARA ZULÜMDÜR I

“İsraf etmeyin” emrinin akabinde Allah'ın israf edicileri sevmediğine vurgu yapılması israfın önemli haramlardan biri olmasına…

12 saat ago