islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5976
EURO
34,7516
ALTIN
2.491,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Babanın, başıboş köpeklere isyanı

Babanın, başıboş köpeklere isyanı
25 Aralık 2021 17:19
A+
A-

Başıboş sokak köpekleri nedeniyle çocuğunu parka götüremediği için isyan eden bir baba, sayıları 10’a yakın olan köpeklerin bölgeden alınmasını istedi.

Sokaklarda başıboş dolanan köpekler nedeniyle meydana gelen saldırı ve yaralanmalar, aileleri endişelendiriyor.

Son olarak Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye isimli kız çocuğunun iki pitbull tarafından ısırılarak ağır yaralanması, köpeklerle ilgili yeni düzenlemeleri gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sahipsiz köpeklerin barınaklara toplanması talimatı verirken, vatandaşlar da talimatların uygulanması yönünde çağrıda bulundu.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir baba, Ensonhaber’in ihbar hattına gönderdiği videoyla sokak köpeklerinin başıboş gezmesine tepki gösterdi.

“Allah rızası için bu it sürülerini buradan kaldırsınlar”

Belediyeye seslenerek 10 tane köpek olduğunu söyleyen baba, “Buradan Ceyhan Belediyesi’ne sesleniyorum. Atatürk Parkı’nda 8-10 tane koca koca köpek var.

Çocuklarımızı bu parka getirmişiz ama dışarıya çıkaramıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz, Allah rızası için bu it sürülerini buradan kaldırsınlar. Rica ediyorum bakın aç aç duruyorlar.” ifadelerini kullandı.

” Yetkililerden birinin evladını parçalasaydı bugün bu köpekler burada olmayacaktı”

Yekililere seslenen baba, “Yeni bir çocuk vakası mı bekliyorsunuz. Birinin evladını mı parçalamasını bekliyorsunuz. Yetkililerden birinin evladını parçalasaydı bugün bu köpekler burada olmayacaktı. Allah’tan yetkillilerin çocuğunun parçalanmasını dileyelim? Allah muhafaza buyursun, onu dilemiyorum ama siz kendi çocuğunuza yapılmış gibi görün bunu.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.