islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5010
EURO
34,5831
ALTIN
2.501,35
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bakan Yanık, Doğal Gaz Desteğinde Ödeme Tarihini Duyurdu!

Bakan Yanık, Doğal Gaz Desteğinde Ödeme Tarihini Duyurdu!
10 Ocak 2022 09:43
A+
A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık doğal gaz desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık, ödemelerin mart ayında yapılacağını duyurdu. Çalışmalar kapsamında programın kısa sürede şekillendiğini belirten Bakan Yanık, “Mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var.” ifadelerine yer verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, ‘Sarıkamış Anma Etkinlikleri’ne katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Yanık, ‘Tarih bir şuurdur, gelecek projeksiyonunun kodlarının yazıldığı yerdir. Biz milletimizin üzerine titreyen bir anlayışın taraftarlarıyız.’ dedi.

BAKAN YANIK DOĞAL GAZ DESTEĞİ İÇİN MART AYINI İŞARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde açıklanan doğal gaz desteği ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Bakan Yanık, ‘Biz çalışıyoruz, programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor. İnşallah eğer mümkün olursa mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemelerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var. Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Doğal gaz altyapısının oluştuğu, yardım alması gereken vatandaşlarımız oluyor. Dolayısı ile hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlarımıza katkısı açısından doğalgaz desteğimize çalışıyoruz.’ ifadelerini kullandı.

‘HEDEF KİTLEMİZİN İHTİYAÇLARINI ÖĞRENDİKTEN SONRA POLİTİKALAR YAPIYORUZ’

Açıklamalarına devam eden Bakan Yanık şu ifadelere yer verdi: ‘Biz bakanlık olarak çalışma alanlarımızın tamamında çalışıyoruz. Gerek kadın gerek çocuk gerek aile profili ile ilgili araştırmayı yapıyoruz. Ondan sonra o araştırmaların sonuçlarına göre hedef kitlemizin ihtiyaçlarını öğrendikten sonra politikalar yapıyoruz. 2022 yılı içerisinde Türkiye çocuk araştırması, Türkiye ergen profili araştırması, üniversite gençliği araştırması ve Türkiye aile yapısı araştırmasını yapacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.