islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

BAŞÖRTÜLÜ BACILAR EĞLENEMEZ Mİ?

BAŞÖRTÜLÜ BACILAR EĞLENEMEZ Mİ?
3 Ekim 2023 15:30
A+
A-

Odatv.com’un 03 Ekim 2023 tarihli haberi şöyle:

{İlahiyatçı C.K. paylaştı: Başörtülü bacılarımız eğleniyor

İlahiyatçı C. K., “Parayı bulunca tesettürlü sekülerlik devreye giriyor. Başörtülü bacılarımız eğleniyor. Bekarlığa veda partisi” diyerek bir grup kadının bekarlığa veda partisi videosunu paylaştı.

İlahiyatçı C. K., 4 yıl önce kayda alınan bir grup kadının teknedeki bekarlığa veda partisi yaptığı anları paylaştı.

Kılıç, paylaşımında, “Parayı bulunca tesettürlü sekülerlik devreye giriyor. Başörtülü bacılarımız eğleniyor. Bekarlığa veda partisi” ifadelerini kullanarak tepkide bulundu.}

YORUMUMUZ

ODATV görevlidir; her vesile ile İslam’ın parlak yüzünü perdeler, çirkin göstermeye çalışır. Bu sebeple kendisini sürekli teşhir etmemize rağmen Mirat Haber’i konu etmez. Müslüman aydınların yazılarına değinmez. İslam’ın lehine değerlendirilebilecek haberlere asla yer vermez.

ODATV, muhtemelen aynı etkin kaynaktan aldıkları emirle beraber çalıştıkları için Cübbeli ve benzerlerinin Dinimizden soğutucu düzeysiz yapay haberlerini açıklar. Yukarıda haberde olduğu gibi bazen de kıskandığı için ahlakçı kesilir.

LİBASÜTTEKVA OLMAYINCA  AŞIRILIK OLUYOR

Zengin  çocukları olan tesettürlü bacılar kendi aralarında eğlenemez mi? Bir araya gelerek eğlenmelerine, hayat dini olan dinimizce engel olan nedir? Yayınlanan videoda haram olarak nitelenebilecek bir görüntü yok. Ama eleştirilecek kusurlar yok değil.

Teknede verilen veda partisinde lüks içindeler. Giysilerinde ve kendi aralarındaki oyunlarında şımarıklık görülüyor. Sonuçta bu gençler bu toplumun çocukları. Odatv gibilerin özendirici haberleri ve dizi filmlerin etkisindeler. Tesettürlü oldukları için Odatv gibiler tarafından aşağılandıkları için de intikam alıyorlar.

Bu vesile biz Araf  26’da yer verilen Lİbasüt-Tekva yani tekva elbisesi kavramını daha iyi anlıyoruz. Eğer fizik giyimlere Tekva/aşırılıklardan koruma elbisesi eşlik etmiyorsa böylesi eksiklikler boy gösteriyor. Sakınca yok demiyoruz ama laik akranlarında görülen alkol yok, erkeklerle de ayakta sürtüşme piçliği ve pisliği olan dans da yok…

Gençlerimiz düzelebilir ama odatv  kadrosunu çoğunluğu ateizm-deizm ve etiksizlikten kurtulabilirler mi?

 MİRATHABER.COM

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.